Центр здоровья спины и суставов «Стамина» — это медицинское учреждения, в котором Вам смогут предоставить эффективное лечение заболеваний и патологий спины и суставов. Врачи центра применяют современные методики лечения, которые полностью безопасны для взрослых и детей
У приватному кабінеті Зябліцева М. В. займаються підбором дієти, коригують інсулінотерапію, ведуть діагностику і лікування цукрового діабету, лікування захворювань наднирників, ендокринної системи, метаболічного синдрому
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 16:00
вул. Борщагівська, буд. 139/141, приміщення 59на карті
Солом'янський м.Шулявська м.Політехнічний інститут
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Ласкаво просимо до стоматологічної клініки «Burov Clinic»! Ми є сучасним медичним закладом, що спеціалізується на наданні високоякісних стоматологічних послуг у Києві. Наша команда досвідчених лікарів забезпечує індивідуальний підхід до кожного пацієнта та допомагає досягти бажаного результату.
Стоматологічна клініка «Freedents» до послуг пацієнтів надає якісний сервіс, високий професіоналізм та майстерність своїх докторів, а також весь спектр стоматологічної допомоги. Також на базі стоматології «Freedents» працює сучасна зуботехнічна лабораторія з виготовлення металокерамічних, керамічних і ортодонтичних конструкцій будь-якої складності. Завдяки цьому протезування і ортодонтичне лікування переводиться в закритий цикл і стає в рази доступніше.
Esthetic Clinic by Dr. Ignatieva - клініка естетичної медицини, де ведуть прийом досвідчені лікарі-косметологи, дерматологи і трихолог. Тут вам допоможуть позбутися від проблем зі шкірою, якщо такі є, скорегувати форми обличчя і тіла, усунути прояви целюліту, зупинити або запобігти випадання волосся, розпрощатися з яскраво вираженими мімічними зморшками
Кардиологический центр Rehab предоставляет услуги высококвалифицированных кардиологов и врачей функциональной диагностики. Основные направления центра – комплексная диагностика сердечно-сосудистых заболеваний у взрослых, первичный кардиоскрининг, реабилитация пациентов после перенесенного инфаркта миокарда, а также реабилитация после аортокоронарного шунтирования
TARGET - сучасний медичний центр, який надає медичну допомогу пацієнтам з онкологічними захворюваннями. Персоналом клініки розробляються найбільш сучасні методики лікування, індивідуально для кожного пацієнта, відповідно до стандартів ESMO, NCCN.
У центрі проводять амбулаторне медикаментозне лікування: хіміотерапію, інфузійну терапію, дезинтоксикацию і ін. За кожним клієнтом закріплюється лікуючий доктор, який надає консультаційну підтримку не тільки під час проходження терапії, але і між курсами лікування супроводжуючи пацієнта до повного одужання.
Новітній медичний центр фізіотерапії шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує в собі сучасне медичне обладнання світових виробників, міжнародні стандарти лікування, новітні методики фізіотерапії – готова запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення і усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи – пацієнт, його сім’я, здоров’я і довголіття.
Медицинский центр «Здоровье» специализируется на интегральной диагностике и лечении посредством компьютерной диагностики по Фоллю. Методика заключается в измерении электропроводимости в биологически активных точках на конечностях. По результатам такого измерения, можно судить о заболеваниях органов и систем.
Стоматологічний центр при НМУ ім. О.О. Богомольця надає якісні послуги зі стоматології, що включають процедури з хірургічної, ортопедичної, терапевтичної стоматології, а також ортодонтії. Медичні послуги у клініці надаються як дорослим, так і юним пацієнтам зі скаргами за стоматологічним профілем