Приватні клініки Харкова на метро Університет (20)

Дивитись лікарів Харкова
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Центр сучасної медицини ДОКАРТ (Клініка «Ок центр»)
Оплата карткою Wi-Fi зона
У Центрі сучасної медицини ДОКАРТ (Клініка «Ок центр») клієнти можуть отримати найповніший спектр діагностичних і лікувальних послуг. Тут використовується першокласне медичне обладнання для своєчасної діагностики різних захворювань. Звернувшись в офтальмологічне відділення Центра сучасної медицини ДОКАРТ (Клініка «Ок центр»), пацієнти зможуть позбутися від таких проблем, як: астигматизм, короткозорість/далекозорість, інфекційні хвороби очей, катаракта, патології сітківки, глаукома. Також в центрі підбирають окуляри і лінзи, в тому числі і спеціальні нічні лінзи. Ніяких зайвих аналізів - тільки необхідні індивідуально підібрані дослідження! У клініці надають послуги висококваліфіковані лікарі, які відмінно знають свою роботу і регулярно підвищують рівень своїх знань під керівництвом світових професіоналів. У Центрі сучасної медицини ДОКАРТ (Клініка «Ок центр») реалізовані як кращі практичні напрацювання зарубіжних офтальмологів, так і власні запатентовані технології
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 17:30 access_time_filled нд : вихідний
вул. Миколи Хвильового, 24на карті
Київський м.Ярослава Мудрого м.Університет
Медичний центр Аналітика у Харкові
7відгуків
ANALITYKA – це мережа лабораторних та медичних центрів для комплексного піклування про ваше здоров'я! Наші послуги: лабораторні аналізи (біохімічні, гормональні, імунологічні, цитологічні, бактеріологічні, генетичні та ін.); діагностичні обстеження (УЗД, ЕКГ, кольпоскопія); консультації лікарів (гінеколог, ендокринолог, гастроентеролог тощо); обслуговування корпоративних клієнтів; виїзний сервіс.
add_box Гастроентерологія Терапія УЗ-діагностика Сімейна медицина Функціональна діагностика ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 13:30 access_time_filled вт - чт : 8:00 - 14:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Полтавський шлях, 155на карті
Новобаварський м.Холодна гора
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Терапія УЗ-діагностика Ендокринологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн : 9:00 - 15:00 access_time_filled вт : 8:00 - 15:00 access_time_filled ср : 9:00 - 16:30 access_time_filled чт : 9:00 - 17:30 access_time_filled пт : 9:00 - 15:30 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
просп. Науки, 3на карті
Шевченківський м.Держпром
add_box УЗ-діагностика Функціональна діагностика Лабораторна діагностика ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 16:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
просп. Незалежності, 17 на карті
Шевченківський м.Університет
add_box Дерматологія Терапія Лабораторна діагностика ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled вт : 7:00 - 12:00 access_time_filled ср - сб : 8:00 - 13:00 access_time_filled чт : 12:30 - 19:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр. Перемоги, 61на карті
Шевченківський м.Перемога
Кабінет лікаря акушера-гінеколога, лікаря з ультразвукової діагностики Костюк О.В.
Паркінг Оплата карткою
Кабінет лікаря акушера-гінеколога, лікаря з ультразвукової діагностики ФОП Костюк О.В. знаходиться на 1-му поверсі в сучасній будівлі з зручним розташуванням в центрі міста поруч з метро Пушкінська (до 3 хв.). Високопрофесійний індивідуальний підхід, емпатія, взаємодовіра, комфортні умови - необхідний фундамент для покращення якості життя пацієнтів.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Григорія Сковороди (колишня вул. Пушкінська), буд.79/1, каб. 1на карті
Київський м.Площа Конституції м.Левада м.Київська м.Ярослава Мудрого м.Університет
«АМГ клінік медікал лаб»
38відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «AMG clinic» пропонує послуги спеціалістів екстра-класу: психіатра, психотерапевта, психолога, нарколога у Харкові. Здати аналізи, пройти обстеження у нашій установі можна швидко та комфортно, на новітньому устаткуванні, без черг та бюрократичної тяганини. Застосування передових розробок, методик, апробованих у найкращих клініках США та західної Європи дає змогу поставити точнийдіагноз та виявити найменші відхилення від норми.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Юри Зойфера, 6на карті
Шевченківський м.Університет м.Наукова
 Медичний центр «DOCTOR»

Медичний центр «DOCTOR»

Медичний центр
270відгуків
Багатопрофільна клініка, надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, інструментальне обстеження та інші послуги
add_box Гінекологія Кардіологія Оториноларингологія Терапія УЗ-діагностика Урологія ... ще
Вул. Я.Мудрого (Петровського), 26/28Вна карті
Київський м.Ярослава Мудрого
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Венерологія Гінекологія Кардіологія Косметологія Оториноларингологія Сексопатологія ... ще
Медичний центр "DOCTOR" – це сучасний лікувально-діагностичний центр, що надає широкий спектр медичних послуг. У ньому працюють висококваліфіковані професіонали своєї справи. У медичному центрі проводять діагностику патологій і захворювань на ранніх стадіях, розробляють індивідуальний план лікування для кожного з пацієнтів
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
пров. Кравцова, 11на карті
Шевченківський м.Університет м.Історичний музей
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика»
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика» має велику кількість філій в Києві та інших містах України, в яких ведуть прийом висококваліфіковані лікарі-офтальмологи з метою лікування аномалій рефракції. Тут проводять комплексну діагностику зору дорослим і дітям, розповідають пацієнтам, як підтримувати зір в нормі і якщо є необхідність, допомагають підібрати засоби корекції
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
пр.Гагаріна, 177на карті
Слобідський м.Метробудівників
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
вул. Полтавський шлях, 148/2на карті
Шевченківський м.Історичний музей
вул. Героїв праці, 7на карті
Салтівський м.Салтівська
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00
вул. Сумська, 60на карті
пр. Леніна, 19на карті
Шевченківський м.Ботанічний сад
Рішон, медичний центр
67відгуків
Лечебно-диагностический центр RISHON - это многопрофильный медицинский центр, в котором предоставляется медицинская помощь по международным стандартам для взрослых, детей и семьи
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 18:00
Вул. Піщана, 11на карті
Холодногірський м.Центральний ринок м.Університет м.Держпром
Стоматологічний кабінет Ковтуненко
3відгуки
add_box Стоматологія ... ще
У «Стоматологічному кабінеті Ковтуненко» вже 14 років допомагають пацієнтам знайти здорову і блискучу усмішку. Тут використовуються тільки кращі зарубіжні стоматологічні технології і матеріали, визнані європейською стоматологією. У «Стоматологічному кабінеті Ковтуненко» діють демократичні ціни, усі послуги доступні і не включають ніяких прихованих платежів.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Клочківська, 111 ана карті
Шевченківський м.Університет м.Наукова
Дом Оптики Харків

Дом Оптики Харків

Офтальмологична клініка
3відгуки
Мережа салонів «Дом Оптики» в Харкові пропонує свої пацієнтам сонцезахисні окуляри, оправи, контактні лінзи, аксесуари. Лікарі-офтальмологи ведуть прийом як дорослих, так і дітей. Працюють кабінети апаратного лікування зору з високоякісним обладнанням
add_box Офтальмологія ... ще
В салоні «Дом оптики» представлені сонцезахисні окуляри, оправи, контактні лінзи, аксесуари. Веде прийом дорослий і дитячий лікар-офтальмолог. Працює кабінет апаратного лікування зору з новим обладнанням.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
вул. Пушкінська, 42на карті
Київський м.Архітектора Бекетова
add_box Офтальмологія ... ще
В салоні «Дом оптики» представлені сонцезахисні окуляри, оправи для корекції зору, контактні лінзи, аксесуари. Кожного дня приймає лікар-офтальмолог. Є майстер, який відремонтує ваші окуляри.
вул. Університетска, 31на карті
Основ’янський м.Історичний музей
add_box Офтальмологія ... ще
В салоні «Дом оптики» представлені сонцезахисні окуляри, оправи для корекції зору, контактні лінзи, аксесуари. Веде прийом дорослий і дитячий лікар-офтальмолог. Є майстер з ремонту окулярів.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
пр. Гагаріна,181, ТРЦ «SUN MALL»на карті
Слобідський м.Левада
add_box Офтальмологія ... ще
У мережі салонів «Дом оптики» на пр. Незалежності ви зможете підібрати сонцезахисні окуляри, оправи, контактні лінзи. Прийом веде дорослий і дитячий лікар-офтальмолог. Встановлено обладнання для нічних лінз і апаратного лікування зору. Є майстер з ремонту окулярів.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Незалежності, 17на карті
Шевченківський м.Університет м.Держпром
1 2
Показати ще 10 Клінікиautorenew