Приватні клініки Харкова на метро Історичний музей (10)

Дивитись лікарів Харкова
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Мілнер Медікал, багатопрофільний клініко-діагностичний центр
add_box Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Оплата карткою
У медичному центрі «Milner-Medical» надають послуги з терапевтичного, гінекологічного, педіатричного, косметологічному, урологічному, дерматологічного та гепатологічних напрямкавів. Також в «Milner-Medical» пацієнти мають можливість пройти високоточну діагностику організму (УЗ-дослідження, функціональну діагностику). У «Milner-Medical» з метою видалення новоутворень шкіри використовують власну методику - хіміодеструкцію.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Григорія Сковороди, 28-Б (Пушкінська)на карті
ДОКТОР ПРОФІ

ДОКТОР ПРОФІ

Медичний центр
4.8
52відгуки
add_box Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Імунологія Кардіологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «ДОКТОР ПРОФІ» – це МЕДИЦИНА НОВОГО ФОРМАТУ, коли медики вибудовують із пацієнтом довгострокові відносини; пацієнт супроводжується по всьому шляху лікування, завдяки мережі партнерів центру, зокрема й у сфері медичного туризму. МЦ приймає пацієнтів із 0 років. Фахівці клініки стажуються у лідерів медицини міжнародного рівня та відстежують нові тенденції розвитку медицини.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 19:00 access_time_filled нд : 9:00 - 16:00
вул. Чоботарська, буд.23на карті
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика»
add_box Офтальмологія ... ще
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика» має велику кількість філій в Києві та інших містах України, в яких ведуть прийом висококваліфіковані лікарі-офтальмологи з метою лікування аномалій рефракції. Тут проводять комплексну діагностику зору дорослим і дітям, розповідають пацієнтам, як підтримувати зір в нормі і якщо є необхідність, допомагають підібрати засоби корекції
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
пр.Гагаріна, 177на карті
Слобідський м.Метробудівників
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
вул. Полтавський шлях, 148/2на карті
вул. Сумська, 3на карті
вул. Героїв праці, 7на карті
Салтівський м.Салтівська
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00
вул. Сумська, 60на карті

A-Medical

Медичний центр
4відгуки
add_box Гінекологія Косметологія Проктологія Ендоскопія ... ще
«A - Medical Pro» — медичний центр у Харкові. Основними напрямками роботи медичного закладу є проктологія, естетична гінекологія та ендоскопія. У центрі працюють кваліфіковані лікарі, які застосовують сучасні та дієві методики лікування
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled ср : 12:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled вт : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Клочківська, 3, домофон 5, поверх 5на карті
Дом Оптики Харків

Дом Оптики Харків

Офтальмологична клініка
3відгуки
add_box Офтальмологія ... ще
Мережа салонів «Дом Оптики» в Харкові пропонує свої пацієнтам сонцезахисні окуляри, оправи, контактні лінзи, аксесуари. Лікарі-офтальмологи ведуть прийом як дорослих, так і дітей. Працюють кабінети апаратного лікування зору з високоякісним обладнанням
add_box Офтальмологія ... ще
В салоні «Дом оптики» представлені сонцезахисні окуляри, оправи, контактні лінзи, аксесуари. Веде прийом дорослий і дитячий лікар-офтальмолог. Працює кабінет апаратного лікування зору з новим обладнанням.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
вул. Пушкінська, 42на карті
Київський м.Архітектора Бекетова
add_box Офтальмологія ... ще
В салоні «Дом оптики» представлені сонцезахисні окуляри, оправи для корекції зору, контактні лінзи, аксесуари. Кожного дня приймає лікар-офтальмолог. Є майстер, який відремонтує ваші окуляри.
вул. Університетска, 31на карті
Основ’янський м.Історичний музей
add_box Офтальмологія ... ще
В салоні «Дом оптики» представлені сонцезахисні окуляри, оправи для корекції зору, контактні лінзи, аксесуари. Веде прийом дорослий і дитячий лікар-офтальмолог. Є майстер з ремонту окулярів.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
пр. Гагаріна,181, ТРЦ «SUN MALL»на карті
Слобідський м.Левада
add_box Офтальмологія ... ще
У мережі салонів «Дом оптики» на пр. Незалежності ви зможете підібрати сонцезахисні окуляри, оправи, контактні лінзи. Прийом веде дорослий і дитячий лікар-офтальмолог. Встановлено обладнання для нічних лінз і апаратного лікування зору. Є майстер з ремонту окулярів.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Незалежності, 17на карті
Шевченківський м.Університет м.Держпром
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Інститут сімейної психології та консультування
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Інститут сімейної психології виконує цілий комплекс функцій по формуванню культури психологічних взаємин міжособистісного і партнерського характеру, в роботі, сім'ї, у вихованні дітей. До послуг відвідувачів Інституту сімейної психології - консультації провідних фахівців, психологів, психотерапевтів і тренерів, випускників Харківського університету ім. В.Н. Каразіна. В Інституті проводиться як індивідуальне, так і сімейне психологічне консультування, проводиться велика кількість майстер-класів, тренінгів та інших заходів.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пл. Конституції, 1на карті
Київський м.Площа Конституції м.Історичний музей
Анонімний кабінет чоловічого здоров'я
50відгуків
add_box Венерологія Гінекологія Дерматологія Урологія Дерматовенерологія ... ще
У «анонімному кабінеті чоловічого здоров'я» фахівці надають послуги діагностики та лікування захворювань чоловічої та жіночої сечовидільної та статевої систем і шкіри. Проводиться прийом уролога, гінеколога, венеролога і дерматолога
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Ярослава Мудрого 26/28Вна карті
Холодногірський м.Історичний музей
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр «Пратія Клінік Україна»
add_box Гастроентерологія Кардіологія Неврологія Онкологія Терапія Ендокринологія ... ще
Медичний центр «Пратія Клінік Україна» був створений за сприяння польської компанії Pratia SA і є частиною акціонерного холдингу Grupa NEUCA. Клініка пропонує своїм пацієнтам допомогу кваліфікованих лікарів, оскільки медичний центр є клінічною базою Харківської медичної академії післядипломної освіти. У центрі можливе проведення амбулаторного та стаціонарного лікування, проходження циклів хіміотерапії і підтримуючої терапії після перенесеного інсульту або інфаркту.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Полтавський шлях, 7на карті
Київський м.Центральний ринок м.Історичний музей
Бора Бора

access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
провулок Класичний, 8на карті
Психологічний клуб «Присутність»
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет надає послуги психолога, екзистенціального консультанта в таких напрямках: проблеми особистого характеру (переживання самотності, втрати, розриву, відчуття порожнечі, безглуздості життя), міжособистісні проблеми (конфлікти, ревнощі, образи, відчуження), вольові розлади (апатія, нудьга), екзистенційні кризи (вікові, професійні, сімейні), дитячо-батьківські відносини.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пл. Конституції, 1на карті