Приватні клініки Харкова на метро Салтівська (7)

Дивитись лікарів Харкова
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Лінія життя, медичний центр
779відгуків
add_box Акушерство Андрологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
У медичному центрі «Лінія життя» кожен пацієнт може отримати сучасну і доступну медичну допомогу в області кардіології, неврології, пульмонології, гінекології, урології, дерматології, косметології та ін. Сучасна апаратура, кваліфіковані фахівці, прогресивні методи лікування, серед яких особливо примітні озонотерапія і небулайзерна терапія, допоможуть в найкоротший час позбутися від проблем зі здоров'ям всім харків'янам і гостям міста.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Героїв Праці, 14на карті
Гранд Стоматологія

Гранд Стоматологія

87відгуків
add_box Стоматологічна імплантологія Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка «Гранд» займається наданням всього обсягу стоматологічних послуг, починаючи від простої терапії, закінчуючи високотехнологічної імплантацією. У стоматології «Гранд» діє лояльна цінова на протезування, реставрацію, профілактику, імплантацію. Всі процедури проводяться під керівництвом досвідчених експертів, кваліфікованих стоматологів-терапевтів і хірургів-імплантологів.
add_box Стоматологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 19:00
проспект Героїв Харкова, 10/12на карті
Основ’янський
проспект Людвіга Свободи, 31на карті
Шевченківський
add_box Стоматологія Стоматологічна імплантологія ... ще
Мережа стоматологічних кабінетів Харкова. Основний напрямок – встановлення зубних імплантатів.
вул. Гв. Широнінців, 99на карті
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологія «Grand» - це чотири сучасних стоматологічних кабінети, розташовані в кращих районах міста - на Олексіївці, Салтівці, в Центрі та на Гагаріна.
access_time_filled вт - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled нд : вихідний
проспект Аерокосмічний, 48на карті
Основ’янський
ЦМЕІ, лікувально-діагностичний центр

ЦМЕІ, лікувально-діагностичний центр

Лікувальний діагностичний центр
540відгуків
add_box Гастроентерологія Ендокринологія Ендоскопія Неврологія Оториноларингологія Проктологія ... ще
Лікувально-діагностичний центр «ЦМЕІ» – це комплексний медичний заклад, що включає широкопрофільну поліклініку для дорослих і дітей, сучасну акредитовану лабораторію та мережу пунктів для забору аналізів. У поліклініці «ЦМЕІ» приймають провідні лікарі-клініцисти, доступний широкий перелік функціональних діагностичних досліджень, включаючи УЗД та ендоскопію, здійснюється весь спектр лабораторних досліджень у найкоротші терміни.
add_box Гастроентерологія Неврологія Оториноларингологія Проктологія Терапія УЗ-діагностика ... ще
Оплата карткою
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Академіка Павлова, 162 гна карті
add_box
Лечебно-диагностический центр «ЦМЭИ» – это комплексное медицинское учреждение, включающее в себя широкопрофильную поликлинику для взрослых и детей, современную аккредитованную лабораторию и сеть пунктов для забора анализов. В поликлинике «ЦМЭИ» принимают ведущие врачи-клиницисты, доступен широкий перечень функциональных диагностических исследований, включая УЗИ и эндоскопию, осуществляется весь спектр лабораторных исследований в кратчайшие сроки.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Дружбы Народов, 238 Ана карті
Шевченківський
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика»
add_box Офтальмологія ... ще
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика» має велику кількість філій в Києві та інших містах України, в яких ведуть прийом висококваліфіковані лікарі-офтальмологи з метою лікування аномалій рефракції. Тут проводять комплексну діагностику зору дорослим і дітям, розповідають пацієнтам, як підтримувати зір в нормі і якщо є необхідність, допомагають підібрати засоби корекції
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
пр.Гагаріна, 177на карті
Слобідський м.Метробудівників
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
вул. Полтавський шлях, 148/2на карті
вул. Сумська, 3на карті
Шевченківський м.Історичний музей
вул. Героїв праці, 7на карті
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00
вул. Сумська, 60на карті
Надія

Надія

5відгуків
Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка «Надія» в Харкові є вирішенням усіх існуючих, великих і маленьких, проблем із зубами для дорослих і дітей, і вже після першого відвідування в клініку, вона завоює симпатії всіх членів сім'ї, завдяки сучасному обладнанню, приємному персоналу, низькими цінами і високому якості наданого лікування.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Гвардійців-Широнінців, 60на карті
Шевченківський м.Салтівська м.Студентська
МастерМед

МастерМед

4.7
10відгуків
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
У філіях мережі стоматологий «МастерМед» надають послуги з терапевтичної стоматології, хірургії, імплантології, естетичним реставраціям, профілактиці і гігієнічним маніпуляціям, Пародонтологічне лікування, ортодонтії. Також стоматологія «МастерМед» займається дитячою стоматологією і стоматологічним туризмом.
пр-т Трактобудівельників, 112на карті
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Амосова, 13на карті
Салтівський м.Академіка Павлова
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Стоматологічний кабінет Сараєвой Л. В.
add_box Стоматологія ... ще
В стоматологическом кабинете, врач стоматолог-терапевт, ортодонт, проводит все современные виды терапевтического и ортодонтического лечения.
access_time_filled чт - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Гвардейцев-Широнинцев, 60на карті
Шевченківський м.Салтівська