Львів
White&White Dental Studio Lviv

White&White Dental Studio Lviv

Стоматологічна клініка
add_box Стоматологія Ортодонтія Дитяча стоматологія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
White&White Dental Studio у Львові — сучасна стоматологія з командою досвідчених фахівців. Точність, стерильність, цифрові технології та індивідуальний підхід до кожного пацієнта — усе для вашої ідеальної усмішки.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Шевченка, 80б (ЖК Шоколад)на карті
Шевченківський
0.0
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

White&White Dental Studio — це сучасна стоматологічна клініка у Львові, де турбота про пацієнта поєднується з новітніми технологіями та високими стандартами лікування. Тут працює команда вузькопрофільних спеціалістів: терапевти, ортопеди, ендодонтист, гнатолог, пародонтолог, реставратори та хірурги з багаторічним досвідом.

Більше тисячі задоволених пацієнтів уже довірили нам здоров’я своїх зубів — і не пошкодували.

Чому обирають саме нас?

• Максимальна точність: Працюємо під мікроскопом, що дозволяє провести процедури з ювелірною точністю, мінімізуючи ризики.
  • Абсолютна стерильність: Ми суворо дотримуємося протоколів інфекційного контролю. Усі інструменти проходять кілька етапів стерилізації.
  • Цифрові технології: Сканери, 3D-діагностика, цифрове моделювання усмішки — це не майбутнє, а сьогодення White&White.
  • Комфорт пацієнта: Від першого візиту і до завершення лікування ви відчуваєте турботу, увагу та індивідуальний підхід.

Ми цінуємо ваш час і прагнемо зробити стоматологічне лікування не лише ефективним, а й приємним досвідом.

White&White Dental Studio у Львові — коли стоматологія стає мистецтвом.

Перевірені відгуки про клініку