У «Медичному центрі сімейного здоров'я» пацієнти можуть пройти повний цикл лікування: від консультації вузького спеціаліста і комплексної діагностики, до оперативного втручання і перебування на денному стаціонарі. Лікарі «Центру сімейного здоров'я» є фахівцями першої та вищої категорій, вони проходили навчання у кращих медиків з країн Європи та США
Іноді користуюся медичними послугами саме цієї клініки, тут хороші лікарі. Все дуже подобається у цій клініці.
Вікторія 15 Квітень 2026
В мене була консультація з лікарем кардіологом Ярошенко Сергієм Михайловичем, мені все дуже сподобалось, лікар дуже відповідальний, уважно вислухав мене, призначив лікування, дякую.
Дарья 08 Квітень 2026
Клініка подобається, звераталася в клініку не перший раз
Анна 02 Квітень 2026
Персонал клініки дуже приємний, візит в клініку пройшов дуже добре, скарг немає
Крістіна 18 Березень 2026
Ярошенко Сергій Михайлович дуже хороший лікар. Візит у цій клініці пройшов доволі швидко, все було тут дуже зручно та комфортно. Мене добре проконсультували, все чудово.
Анна 09 Березень 2026
Чудова клініка, мені все тут дуже сподобалося. Відношення було прекрасне, всі у клініці дуже пунктуальні. Особливо сподобалися ціни на медичні послуги, вони тут дуже демократичні.
Аліна 17 Січень 2026
Все було добре на візиті. Лікар та персонал сподобались
Дмитро 16 Січень 2026
Клініка дуже гарна та комфортна.
Валерія 15 Січень 2026
Мені все подобається, в клініку зверталась не перший раз, хороші лікарі. В клініці все добре, ніяких зауважень не було