Для комфорту пацієнтів у «Медичному центрі сімейного здоров'я» створені всі умови: лікарі ведуть прийом за попереднім записом, що дозволяє уникнути черг і мінімізувати час очікування для пацієнтів. На території медцентру працює вайфай, щоб пацієнти мали можливість користуватися послугами мережі. А за допомогою системи електронного документообігу пацієнти можуть на свій імейл отримати результати лабораторних досліджень, виконаних у «Центрі сімейного здоров'я».
У медцентрі ведеться не тільки консультативний прийом фахівців, але також і доступні послуги з діагностики організму. Крім цього, обладнаний «Медичний центр сімейного здоров'я» і сучасною лабораторією для проведення аналізів.
Фахівці «Медцентра сімейного здоров'я» створили центр з лікування патологій шийки матки, у якому досвідчені гінекологи лікують ерозію шийки матки за унікальною методикою з використанням лазерних технологій.
У «Медцентрі сімейного здоров'я» діє програма для майбутніх мам. Комплекс діагностичних процедур під назвою «Довіра» включає проведення трьох планових УЗД, лабораторних аналізів (аналіз крові, сечі, бакпосів на інфекції і мазок на флору).
Також, у «Центрі сімейного здоров'я» працює маніпуляційний кабінет, у якому кваліфікований медперсонал використовує виключно одноразові інструменти (наприклад, системи для внутрішньовенних вливань, шприци), а також стерильні витратні матеріали (бинти, серветки з марлі, вату).
Напрямки роботи Медичного центру сімейного здоров'я
Центр сімейного здоров'я працює за напрямками:
- анестезіологія;
- урологія;