СВОБОДА

Ціни послуг мережі клініки СВОБОДА

Медичний центр
1відгук
add_box Наркологія Психіатрія ... ще
Наркологічний центр «СВОБОДА» допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів-наркологів. Все проходить суворо анонімно
add_box Наркологія Психіатрія ... ще
Наркологічний центр «СВОБОДА» допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів наркологів. Суворо анонімно
Ворзель, вул. Лісова 36на карті
Київська область
вул. Григоренко, 38на карті
Дарницький м.Позняки
add_box Наркологія Психіатрія ... ще
Наркологічний центр «СВОБОДА» в Бортничах допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів-наркологів. Все проходить суворо анонімно
Бортничі, вул. Першого травня, 4на карті
Дарницький
add_box Наркологія Психіатрія ... ще
Наркологический центр «СВОБОДА» поможет Вам и вашей семье справиться с такой болезнью как наркомания и алкоголизм. В центре предоставляют помощь квалифицированные специалисты. Возможен выезд на дом врачей-наркологов. Все проходит строго анонимно
Гора, ул. Счастливая, 44на карті
Київська область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Наведений нижче прайс-лист є неповним, і представлений для загального ознайомлення з цінами клініки. Точну вартість необхідних послуг Вам озвучить оператор нашого колл-центру при підтвердженні запису.
Наркологія
Психологія