Клініка «Ангелія»

Ціни клініки Клініка «Ангелія»

Клініка
114відгуків
add_box Гінекологія Кардіологія Наркологія Ортопедія Оториноларингологія Педіатрія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Ангелія» - це сучасна терапевтична клініка зі стаціонаром в якій кожен фахівець веде здоровий спосіб життя і вважає метою своєї роботи допомагати своїм пацієнтам бути здоровими. Прямо в клініці проводиться якісна діагностика і проводяться всі необхідні аналізи. Ми піклуємося про Вас тому згідно інструкцій під час повітряної тривоги медичні послуги не надаються і графік прийому може бути зміщений, а пацієнти перенесені на інший вільний зручний час. Ви зможете зачекати у Клініці у безпечному місці поновлення роботи після відбою тривоги. Для нас важлива Ваша безпека і здоров’я!
access_time_filled пн - чт : 8:00 - 20:00 access_time_filled пт : 8:00 - 16:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний
вул. Л. Руденко, 3на карті
Дарницький м.Позняки
Наведений нижче прайс-лист є неповним, і представлений для загального ознайомлення з цінами клініки. Точну вартість необхідних послуг Вам озвучить оператор нашого колл-центру при підтвердженні запису.
Анестезіологія
Гінекологія