Черкаси
Ваш лікар поруч, центр сімейної медицини

Відгуки про клініку Ваш лікар поруч, центр сімейної медицини

Медичний центр
366відгуків
add_box Алергологія Андрологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Ваш лікар поруч» – це багатопрофільний медичний центр, який надає пацієнтам широкий спектр медичних послуг: консультації дорослих та дитячих спеціалістів, консультації лікарів онлайн, виїзд лікаря додому, ультразвукова діагностика, денний стаціонар, широкий спектр лабораторної діагностики, вакцинація дорослих та дітей, сучасне діагностичне обладнання. Зручне місцерозташування, індивідуальний підхід до кожного пацієнта. МЦ «Ваш лікар поруч» – лікування з повагою!
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 8:00 - 18:00
вул. Верхня Горова 36/1на карті
Черкасская область
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
163 відгуки
Юлія 21 Березень 2025
Добре пройшов візит, все дуже сподобалося.
Ілона 21 Березень 2025
Все було чудово на візиті. Клініка прекрасна, кращого ремонту у клініці я ще не бачила. Дівчата на рецепції дуже привітні, все чітко пояснили. Все було круто. Дякую.
Віталій 20 Березень 2025
Нам дуже все сподобалося у цій клініці.
Володимир 17 Березень 2025
Клініка сподобалася, дуже гарна, чиста, затишно, персонал ввічливий і дуже приємний. В клініці дуже хороші лікарі, великий перелік спеціалістів, багато послуг, дуже сучасна.  Клініку рекомендую!
Олена 15 Березень 2025
Я абсолютно всім залишилася задоволена. Дякую.
Олександра 11 Березень 2025
В клініці все сподобалося, дякую.
Віталіна 08 Березень 2025
Все добре було в клініці, я задоволена, дякую.
Олена 05 Березень 2025
Візит пройшов добре, нам дуже все сподобалося. Залишилися задоволені візитом у цю клініку.
Валерія 04 Березень 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці. Дівчата на рецепції приємні.
Мар'яна 04 Березень 2025
Мені сподобався сервіс, консультація, направили на обстеження, звертатимуся в разі необіхідності. Дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right