«Інтегро плюс», медичний центр

«Інтегро плюс», медичний центр

Медичний центр
82відгуки
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Інтегро плюс» пропонує широкий спектр медичних послуг від провідних спеціалістів в своїй галузі.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
бул. Шевченка, 352на карті
Черкасская область
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Колектив медичного центру “Інтегро плюс” це команда професіоналів своєї справи.

Наша мета - надання якісної медичної допомоги нашим клієнтам. Наш колектив складається з молодих, але досвідчених людей які мають досвід успішного лікування пацієнтів з різним ступенем складності.

Ми гарантуємо максимальну увагу нашим клієнтам і докладемо всі наші знання, вміння і досвід для досягнення позитивного результату. Кожен з наших фахівців постійно відстежує новітні методи, розробки та препарати які з'являються в світі.

Методи лікування які застосовуються в медичному центрі грунтуються на вирішенні проблем пацієнта із застосуванням методик найменшого медикаментозного і фізичного впливу, але в той же час максимально ефективні в кожному окремо взятому випадку

Обладнання клініки:

• Радіохвиля
  • УЗД
Перевірені відгуки про клініку
Оксана 06 Травень 2026
Я задоволена обслуговуванням клініки, візит пройшов чудово.
Катерина 23 Квітень 2026
Все добре було на візиті в лікаря, Сокур Ольга Вікторівна.
Олена 15 Січень 2026
Консультація пройшла чудово, я дуже задоволена спеціалістом, до якого я потрапила на консультацію, тепер, як буде така потреба, я обов'язково буду звертатись в дану клініку.
Катерина 20 Грудень 2025
Чудова клініка, все дуже сподобалося.
Оксана 07 Липень 2025
Лікар, Синегуб Людмила Олексіївна, хороший лікар. Обстеження відбулось як має бути, ніяких зауважень не було. Клініка хороша, планую звернутися до лікаря на повторний прийом