Черкаси
«Інтегро плюс», медичний центр

«Інтегро плюс», медичний центр

Медичний центр
35відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Інтегро плюс» пропонує широкий спектр медичних послуг від провідних спеціалістів в своїй галузі.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
бул. Шевченка, 352на карті
Черкасская область
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Колектив медичного центру “Інтегро плюс” це команда професіоналів своєї справи.

Наша мета - надання якісної медичної допомоги нашим клієнтам. Наш колектив складається з молодих, але досвідчених людей які мають досвід успішного лікування пацієнтів з різним ступенем складності.

Ми гарантуємо максимальну увагу нашим клієнтам і докладемо всі наші знання, вміння і досвід для досягнення позитивного результату. Кожен з наших фахівців постійно відстежує новітні методи, розробки та препарати які з'являються в світі.

Методи лікування які застосовуються в медичному центрі грунтуються на вирішенні проблем пацієнта із застосуванням методик найменшого медикаментозного і фізичного впливу, але в той же час максимально ефективні в кожному окремо взятому випадку

Обладнання клініки:

Перевірені відгуки про клініку
Нурай 05 Квітень 2025
Клініка сподобалася, дякую.
Наталія 25 Березень 2025
Візит пройшов просто жахливо, в мене максимально негативні враження від клініки і від спеціаліста, в якого я була на прийомі. Адміністратори, коли я прийшла і назвала номер який мені було надіслано в смс повідомленні сказали: "в нас тут не пошта".
Відповідь клініки 26 Березень 2025
Приносимо свої вибачення. Склалося непорозуміння.
Олексій 11 Грудень 2023
При записі мені назвали іншу вартість послуг
Артем 07 Листопад 2023
Все сподобалось у клініці. Привітний персонал.  Все пройшло добре.