ЛОР-центр та Центр слуху Беттертон БІЛА ЦЕРКВА

Відгуки про клініку ЛОР-центр та Центр слуху Беттертон БІЛА ЦЕРКВА

Медичний центр
86відгуків
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» у Білій Церкві вже більше 7 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
вул. Шевченка, 146, 1-й поверх, біля АТБна карті
Без района
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
36 відгуків
Оксана 08 Травень 2026
Лікар призначила ліки у дитини вже є покращення. Лікар та персонал сподобались
Оксана 01 Травень 2026
Мені сподобалось на консультації. Лікар дуже уважна розпологає до себе дитину. Дитина поводила спокійно .Все добре пройшло
Анастасія 22 Квітень 2026
Нам все сподобалося, лікар була дуже уважна, провела огляд дитини. Персонал клініки приємний, привітний
Платон 18 Квітень 2026
Були на прийомі у лікаря Швець Владислави Володимирівни. Лікар все доступно пояснила, на всі запитання відповіла. Нас все влаштовує, було приємне спілкування. В клініці все чудово, плануємо звертатися ще
Ірина 13 Квітень 2026
У клініці нам дуже все подобається, часто сюди звертаємося.
Вероніка 09 Квітень 2026
Ми записувались на консультацію до лікаря отоларинголога Побережник Софії Юріївни. Вона дуже гарна та приємна лікарка, все дуже гарно пояснила, тепер будемо звертатись лише до неї, дякуємо!
Олександр 06 Квітень 2026
Все було добре приємні люди . Все відмінно
Марк 28 Березень 2026
Все пройшло дуже добре, дякую.
Ангеліна 25 Березень 2026
Все сподобалось мене все влаштувало. Отримала те що хотіла лікуюсь
Катерина 15 Березень 2026
Візитом залишилася задоволена, гарно надали консультацію. У клініці мені все дуже сподобалося.
Показати ще 10 Відгукиautorenew