Біла Церква

Медичний центр
53відгуки
add_box Оториноларингологія Сурдологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» у Білій Церкві вже більше 7 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
м. Біла Церква, вул. Шевченка, 146, 1-й поверх, біля АТБна карті
Без района
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

ЛОР-центр та центр слуху Беттертон у Білій Церкві обладнаний високоточним та сучасним обладнанням для проведення апаратної, комп'ютерної та цифрової діагностики слуху. Консультативну та терапевтичну допомогу у центрах надають кваліфіковані фахівці - лікарі-отоларингологи, які володіють передовими технологіями і методиками в області аудіології та отоларингології.

Перелік послуг, що надаються в «Беттертон» Біла Церква:

• Комплексна діагностика слуху
  • Проведення повного спектру аудіометричних досліджень: порогова і тональна  аудіометрія, тимпанометрія, імпедансометрія, діагностика слуху для немовлят (ОАЕ)
  • Комп'ютеризований підбір і налаштування слухових апаратів
  • Консультативний прийом і амбулаторний супровід отоларинголога.
  • Ексклюзивний продаж цифрових апаратів для корекції слуху Starkey Hearing Technologies.
  • Персональне виготовлення передових слухових апаратів у США на підставі 3D зліпка вушного каналу.
  • Індивідуальне виготовлення захисних беруш, вушних вкладишів та гідроплагів (гідроізоляційних беруш).
  • Персональний підбір, навчання і продаж апаратів для формування голосу ROMET, які дають можливість говорити пацієнтам, у яких повністю або частково відсутня гортань (операція, травма, рак).
  • Сервісне обслуговування апаратів для корекції слуху (гарантійне і після закінчення терміну гарантії).
  • Сурдопедагогічний супровід дітей та дорослих, логопедія та корекція порушень мовлення і слуху, реабілітація та адаптація після слухопротезування.

Також спеціалізується на лікуванні ЛОР-хвороб:

• вуха (гострий зовнішній отит, гострий середній отит, отомікоз, сенсоневральна туговухість);
  • горла (хронічний тонзиліт, гострий і хронічний фарингіт, ангіна, гострий ларингіт, фарінгомікоз);
  • носа і навколоносових пазух (гострий риносинусит, гострий фронтит, алергічний риніт)
Перевірені відгуки про клініку
Владислав 27 Листопад 2024
Дуже все сподобалося в даній клініці.
Валерія 02 Жовтень 2024
Я дуже задоволена що у нас в місті є така клініка і такі гарні лікарі, я дуже задоволена візитом в клініку
Наталія 08 Серпень 2024
Довелося чекати двадцять хвилин, в іншому все добре, дякую.
Світлана 14 Червень 2024
В клініці було комфортно, супер, гарне обслуговування, персонал уважний, все підказали та допомогли
Віталіна 01 Травень 2024
Було очікування двадцять хвилин, довелося очікувати, прийшла я вчасно - це не дуже сподобалося.