Євген Анатолійович проводить повний перелік терапевтичних заходів для усунення захворювань зубів і пародонту. Займається протезуванням за допомогою знімних, металокерамічних конструкцій, гігієною порожнини рота, володіє різними методиками відбілювання зубів.
Чайка Олександр Михайлович – лікар уролог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент. Володіє ендоурологічні, лапароскопічні, відкриті методи хірургічного лікування урологічних захворювань. Постійно вдосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Мене звати Світлана, я дипломований психолог та психотерапевт у навчанні. Обираю для себе гештальт підхід і продовжую розвиток у цьому напрямку.
Гештальт підхід я обираю тому що він дозволяє розглянути особистість цілісно, досліджуючи і емоційну частину, і когнітивну, і тілесну. Мета моєї роботи не у досягненнях і не в спробах змінити клієнта, а у допомозі помічати себе: свої потреби, переживання. У знаходженні ресурсу та внутрішніх опор, у прийнятті себе та свого темпу життя. Гештальт про тут і зараз, про почуття та потреби.
В роботі я уважна та чуттєва, йду за клієнтом, віддаю перевагу спокійному та повільному темпу у роботі. Турбуюсь за комфорт, розумію та приймаю "ні" клієнта, та не заглиблююсь без згоди.
На власному досвіді розумію, як важливо враховувати кордони іншої людини.
Я впевнена, що підтримка та прийняття без оцінки і засудження творить диво.
Одеса, вул. Віталія Нестеренка (вул. Академіка Воробйова), 5-Г
Юрій Володимирович - директор консультативно-діагностичного медичного центру ТОВ Neuro-Cardio Lab, лікар невролог вищої категорії, ультразвукової та функціональної діагностики вищої категорії, ботулінотерапевт. Спеціалізується на нейрофізіологічних і ультразвукових дослідженнях нервової системи. Проводить ботулінотерапію, електроенцефалографію, дуплексне сканування судин головного мозку, шиї, артерій і вен нижніх кінцівок, УЗД щитовидної залози, УЗД нирок, УЗД легенів.
Одеса, вул. Спортивна, 3/1 (ж/м “Таїровські сади” 1 секція)
Лікар спеціалізується на гомеопатії, дієтології та нефрології, забезпечуючи комплексний підхід до здоров’я пацієнтів. У роботі поєднує індивідуальний підбір терапії, корекцію харчування та сучасні методи лікування захворювань нирок. Допомагає відновити баланс організму, покращити самопочуття та якість життя. Приймає дорослих і підлітків від 14 років, забезпечуючи уважний та персоналізований підхід до кожного пацієнта.
Одеса, вул. Семена Палія, 103 б (ТЦ Екватор, 2 поверх)
Лікар спеціалізується на інфектології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: ангіна, гострі кишкові інфекції-гастроентерити, дизентерія, сальмонельоз, гепатит, еризипелоїд, ВІЛ-інфекція
Вам доступна моя кваліфікована допомога як лікаря з більш ніж 20-річним стажем. Мої навички у мануальній медицині (остеопатія, прикладна кінезіологія, голкотерапія) дозволяють мені не лише знімати біль та інші симптоми, але й встановлювати їх причину та рекомендувати оптимальний лікувальний план. Після того, як ви відвідаєте мій кабінет і оціните результати лікування, ви зможете з легкістю довірити мені своє здоров'я на майбутні роки.
Ольга Віталіївна - психолог, психотерапевт, сексолог. Проводить індивідуальні психологічні консультації та групову психотерапію. Допомагає впоратися з фобіями, страхами, тривожністю, розладами харчової поведінки. Займається корекцією сексуальних дисфункцій. Консультує батьків в питаннях дитячої та підліткової сексуальності