Лікар екстреної медицини, працює на складних викликах. Надає допомогу пацієнтам при набряку Квінке, епілепсії, інсульті, артеріальної гіпертензії та інших станах, що несуть загрозу життю.
Лікар екстреної медицини, надає допомогу пацієнтам при епілепсії, інсульті, набряку Квінке, артеріальній гіпертензії. Даний фахівець працює на складних викликів.
Лікар екстреної медицини, має великий досвід роботи, консультує як педіатра. Більшою мірою задіяний на дитячих виклики через можливості вирішення багатьох організаційних питань при наданні допомоги дітям
Лікар екстреної медицини, який має додаткову спеціалізацію з кардіології, консультує як кардіолога, виконує складні перевезення пацієнтів. Надає допомогу при стенокардії, інсульті, аритмії, інфаркті міокарда та ін.
Лікар-педіатр, кардіоревматолог дитячий, фахівець в такому напрямку, як медицина невідкладних станів. Має навички діагностики в пульмонології, алергології, нефрології, гастроентерології. Відправляється на виклики до дітей для надання висококваліфікованої медичної допомоги
Артеменко А.Ю. є лікарем-анестезіологом вищої категорії. Його головна спеціалізація це респіраторна медицина, доктор володіє будь-якими видами анестезіології.
Мар'яна Олександрівна - фахівець в області лазерної епіляції. Лікар постійно вдосконалюється і покращує свої навички, цікавиться новими технологіями в області косметології. Регулярно бере участь в тематичних медичних семінарах і з'їздах, проходить курси, тренінги та майстер-класи