Поліна Віталіївна проводить ультразвукове дослідження на надсучасному обладнанні. Допомагає розпізнати хворобу на ранніх стадіях, оцінити морфологічну картину та функціональний стан органів та систем.
Проводить ультразвукове дослідження на надсучасному обладнанні. Допомагає розпізнати хворобу на ранніх стадіях, оцінити морфологічну картину та функціональний стан органів та систем.
Віолетта Дмитрівна - лікар терапевт, дієтолог,алерголог. Займається лікуванням хвороб різних систем та органів. Веде пацієнтів з різними хронічними захворюваннями, проводить профілактику та скринінг захворювань.
Лікар стоматолог, гігієніст, працює з проблемами пародонту, хворобами слизової оболонки порожнини рота, проводить лікування кореневих каналів і художні естетичні реставрації. Спеціаліст в області проведення професійної гігієни порожнини рота. Вільно володіє українською, російською та англійською мовами.
Лікар-стоматолог займається лікуванням пульпіту, періодонтиту, пародонтиту. Також, проводить художню реставрацію зубів і професійну гігієну порожнини рота. Спеціаліст в області лікування карієсу у дітей і дорослих.