Світлана Анатоліївна виконує весь обсяг хірургічного та консервативного лікування хворих з артеріальною та венозною патологією. Проводить терапію гострих та посттравматичних уражень артерій та вен, атеросклерозу артерій нижніх кінцівок, периферичних артерій, діабетичних ангіопатій нижніх кінцівок, флеботромбозів, тромбофлебітів а ін.
Ткаченко Ю.В. - є талановитим ангіологом, судинним хірургом, лікарем УЗ-діагностики. Спеціаліст володіє усіма методиками та технологіями сучасної ангіології та ультрасонографії. Є співавтором двох винаходів в сфері УЗ-діагностики. Має другу кваліфікаційну категорію в області флебології та першу кваліфікаційну категорію по УЗ-діагностиці.
Ігор Іванович – професор, лікар вищої категорії. Виконує операції, спрямовані на реваскуляризацію критично ішемізованих кінцівок у хворих з мультифокальними ураженнями артерій, критичної ішемії нижніх кінцівок; хірургічне лікування хронічної ішемії мозку; повторні реконструктивні операції в хірургії магістральних судин. Також у спеціалізацію лікаря входить хірургія аневризм аорти, радикальна хірургія раку нирки з інтравенозним метастазуванням, хірургічне лікування інфекцій судинних протезів
Андрій Тарасович – кваліфікований хірург-флеболог, який виконує лазерну та радіочастотну абляцію варикозних вен, венектомію та мініфлебектомію. Лікує атеросклероз, варикозну хворобу, тромбофлебіт, флеботромбоз
Головний лікар хірургічної клініки «Корона» Кіхтяк Тарас Андрійович спеціалізується в області судинної хірургії, проводить профілактику, діагностику та лікування захворювань вен. Приймає пацієнтів з варикозним розширенням вен та венозною недостатністю. Лікує трофічні розлади, флебіт та тромбофлебіт, флеботромбоз. Проводить склеротерапію, видаляє судинні зірочки на ногах