Львів
Лікар Флеболог, Судинний хірург Лєбєдєва Світлана Анатоліївна на Doc.ua

Відгуки про Лєбєдєва Світлана Анатоліївна

Світлана Анатоліївна виконує весь обсяг хірургічного та консервативного лікування хворих з артеріальною та венозною патологією. Проводить терапію гострих та посттравматичних уражень артерій та вен, атеросклерозу артерій нижніх кінцівок, периферичних артерій, діабетичних ангіопатій нижніх кінцівок, флеботромбозів, тромбофлебітів а ін.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 159 відгуків

Вікторія 11 Грудень 2024
Я би їй дала 100 зірок з 10. У неї дуже простий оглядовий кабінет - там немає геть нічого окрім стола та топчану для огляду, але вона знає свою справу! Їй більше нічого і не треба, вона й так бачить тебе наскрізь своїми очами-рентгенами . Це лікарка, яка зекономить твої гроші і допоможе, уважно вислухавши всі скарги і грамотно все проаналізувавши. В моєму випадку виявилось, що проблема була не з венами, хоча були всі симптоми варікозу. Про гроші вона взагалі забула! Було таке враження, що вона і не хотіла їх брати.
Ірина 11 Грудень 2024
Дуже чудова лікарка. Сподобалась як фахівець і як людина, гарно відноситься до пацієнтів. Я дуже задоволена що я до неї прийшла на прийом.
Андрій 05 Грудень 2024
Лікарка відразу оцінила ситуацію моєї хвороби, провела якісно УЗД та зробила висновки. Візит пройшов відмінно
Любов 26 Листопад 2024
Прийом пройшов добре. До лікаря зверталися вже не перший раз, дуже хороший лікар, в клініку йшли заради лікаря. Лікарю дуже дякуємо, все було гарно. Лікарем задоволені
Алла 18 Листопад 2024
Лікар дуже компетентна, грамотно підійшла до питання, швидко визначила проблему, призначила лікування. Після лікування плануємо звернутися до лікаря на повторний прийом на огляд
Христина 18 Листопад 2024
Лікар дуже приємна, компетентна, на всі питання, яки мене цікавили, відповіла, консультацію надала, я задоволена
Алла 11 Листопад 2024
Дуже дякую за прийом лікарці і клініці та сервісу за запис, дуже задоволені, звертатимемося!
Володимир 08 Листопад 2024
Чудовий сервіс, дуже гарна та розуміюча лікарка.
Ірина 06 Листопад 2024
Все було добре.
Галина 21 Серпень 2024
Сподобався сам прийом лікарки, її консультація, спрямовування на УЗД, опісля якого надала рекомендації що до лікування.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу