Світлана Анатоліївна виконує весь обсяг хірургічного та консервативного лікування хворих з артеріальною та венозною патологією. Проводить терапію гострих та посттравматичних уражень артерій та вен, атеросклерозу артерій нижніх кінцівок, периферичних артерій, діабетичних ангіопатій нижніх кінцівок, флеботромбозів, тромбофлебітів а ін.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 204 відгуки
Святослав 16 Липень 2025
В мене залишились лише позитивні враження від консультації даного спеціаліста. Лікарка просто чудова, дуже розумна, все дуже детально пояснила мені. Дякую, я дуже задоволений візитом.
Людмила 14 Липень 2025
Лідія 11 Липень 2025
Лєбєдєва Світлана Анатоліївна - дуже гарний лікар, хороший спеціаліст, я дуже задоволена візитом до лікаря. Лікарю дуже дякую!
Оксана 09 Липень 2025
Катерина 09 Липень 2025
Володимир 08 Липень 2025
Лікар знає свою справу надав консультацію в мене не залишилось жодних питань не вирішених
Алла 02 Липень 2025
Візит відбувся, ми дуже задоволені консультацією лікарки. Світлана Анатоліївна дуже гарний спеціаліст, дуже компетентна. Все було чітко і професійно, ми дуже вдячні.
Оксана 02 Липень 2025
Мені консультація дуже сподобалась, Світлана Анатоліївна дуже гарна та професійна лікарка, консультація була дуже повною, зрозумілою та інформативною. Дуже дякую лікарці.
Мар'яна 27 Червень 2025
Дуже задоволена прийомом, все було швидко, оперативно, все було по справі, я отримала відповіді. Прийом не займав багато часу і було цілком те, що мені було потрібно
Галина 23 Червень 2025
Лікар виконала свою роботу дуже професійно. Світлана Анатоліївна дуже толерантна людина, дійсно уважно до мене поставилася. Візит пройшов максимально добре. Дякую.