Светлана Анатольевна выполняет весь объем хирургического и консервативного лечения больных с артериальной и венозной патологией. Проводит терапию острых и посттравматических поражений артерий и вен, атеросклероза артерий нижних конечностей, периферических артерий, диабетических ангиопатий нижних конечностей, флеботромбозов, тромбофлебитов
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 216 отзывов
Віктор 19 Август 2025
Лікарка хороший фахівець. Рекомендую
Любов 15 Август 2025
Прийом сподобався, гарне ставлення до пацієнтів
Марина 11 Август 2025
Світлана 07 Август 2025
Світлана Анатоліївна - дуже уважна лікарка, добре проконсультувала, провела огляд, назначила лікування, прийом пройшов дуже добре, я задоволена візитом до лікаря
Олена 07 Август 2025
Володимир 07 Август 2025
Я отримав від лікаря всю потрібну мені інформацію, все було докладно, чітко, ясно. Прийом відбувся вчасно і без затримки, лікар дуже швидко провела огляд, пояснила подальші дії, за десять хвилин я отримав всю інформацію
Направлено в клинику
Елєн 04 Август 2025
Дуже не сподобалася, жалкую по цей візит. Місце - прохідний двір. Роздягалася в кабінеті, який не зачиняється, в який може зайти кожен. Лікар сказав: «Це лікарня». Лікар оглянула та дала рекомендації. Хвилин 10 тривала та консультація. Не було шансів задати питання, показати аналізи. В кінці лікар пішла, навіть не попрощавшись. Погано почувалася після того візиту, дуже не рекомендую.
Вячеслав 04 Август 2025
Софія 04 Август 2025
Марія 30 Июль 2025
Лікар Світлана Анатоліївна мені сподобалась.Ми приїхали на та годину нас покликали на яку записувались.Все було добре єдине що, якщо була б вивіска лікаря с даними, щоб бистріше найти не питати