Светлана Анатольевна выполняет весь объем хирургического и консервативного лечения больных с артериальной и венозной патологией. Проводит терапию острых и посттравматических поражений артерий и вен, атеросклероза артерий нижних конечностей, периферических артерий, диабетических ангиопатий нижних конечностей, флеботромбозов, тромбофлебитов
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 159 отзывов
Вікторія 11 Декабрь 2024
Я би їй дала 100 зірок з 10. У неї дуже простий оглядовий кабінет - там немає геть нічого окрім стола та топчану для огляду, але вона знає свою справу! Їй більше нічого і не треба, вона й так бачить тебе наскрізь своїми очами-рентгенами . Це лікарка, яка зекономить твої гроші і допоможе, уважно вислухавши всі скарги і грамотно все проаналізувавши. В моєму випадку виявилось, що проблема була не з венами, хоча були всі симптоми варікозу. Про гроші вона взагалі забула! Було таке враження, що вона і не хотіла їх брати.
Ірина 11 Декабрь 2024
Дуже чудова лікарка. Сподобалась як фахівець і як людина, гарно відноситься до пацієнтів. Я дуже задоволена що я до неї прийшла на прийом.
Андрій 05 Декабрь 2024
Лікарка відразу оцінила ситуацію моєї хвороби, провела якісно УЗД та зробила висновки. Візит пройшов відмінно
Любов 26 Ноябрь 2024
Прийом пройшов добре. До лікаря зверталися вже не перший раз, дуже хороший лікар, в клініку йшли заради лікаря. Лікарю дуже дякуємо, все було гарно. Лікарем задоволені
Алла 18 Ноябрь 2024
Лікар дуже компетентна, грамотно підійшла до питання, швидко визначила проблему, призначила лікування. Після лікування плануємо звернутися до лікаря на повторний прийом на огляд
Христина 18 Ноябрь 2024
Лікар дуже приємна, компетентна, на всі питання, яки мене цікавили, відповіла, консультацію надала, я задоволена
Алла 11 Ноябрь 2024
Дуже дякую за прийом лікарці і клініці та сервісу за запис, дуже задоволені, звертатимемося!
Володимир 08 Ноябрь 2024
Чудовий сервіс, дуже гарна та розуміюча лікарка.
Ірина 06 Ноябрь 2024
Все було добре.
Галина 21 Август 2024
Сподобався сам прийом лікарки, її консультація, спрямовування на УЗД, опісля якого надала рекомендації що до лікування.