Горічко Іванна Володимирівна — лікар ультразвукової діагностики з високою кваліфікацією та відповідальним підходом до своєї справи. Проводить точні й інформативні обстеження органів і систем, допомагаючи лікарям інших спеціальностей у встановленні діагнозу та виборі подальшої тактики лікування.
Іванна Володимирівна — уважна до деталей, пояснює результати пацієнтам зрозумілою мовою, створює доброзичливу атмосферу під час обстеження. Працює на сучасному обладнанні, що забезпечує високу точність досліджень.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Мичко Вікторія Віталіївна — лікар-гінеколог і фахівець з ультразвукової діагностики. Проводить профілактику, діагностику та лікування гінекологічних захворювань у жінок різного віку. Має досвід у лікуванні гормональних дисфункцій, запальних процесів та супроводі пацієнток під час планових оглядів. Вирізняється уважністю та орієнтацією на сучасні підходи до жіночого здоров’я.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лецик Андріана Іванівна — лікар ультразвукової діагностики, яка спеціалізується на виявленні патологій за допомогою сучасного УЗД-обладнання. Виконує ультразвукові обстеження органів черевної порожнини, малого таза, щитоподібної залози, а також суглобів у пацієнтів різного віку — як дітей, так і дорослих.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Привіт! Я Соломія — людина, яка щиро вірить, що здорова, красива усмішка змінює життя.
Ще в дитинстві я знала: моє покликання — медицина. У старших класах серце підказало мені, що хочу дарувати людям впевненість через догляд за їхніми усмішками.
Мій шлях у професію почався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, куди я вступила у 2016 році. Після закінчення університету та інтернатури у 2023 році я не зупинилася — адже стоматологія вимагає постійного розвитку. Курси, лекції, майстер-класи — це вже стиль мого життя.
Я працюю з найсучаснішими методиками та матеріалами, щоб ви отримували найкращий результат — усмішку, яка світиться здоров’ям і щастям.
Найбільше натхнення для мене — бачити, як ви виходите з клініки з радістю на обличчі. Саме для цього я обрала свою професію
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Шикула Соломія Ігорівна — лікар-ендокринолог клініки «Лев Медікал» у Львові, приймає пацієнтів від 18 років. Проводить консультації з приводу цукрового діабету, порушень гормонального фону щитоподібної залози та інших ендокринних захворювань. Постійно вдосконалює свої знання й активно долучається до професійних медичних заходів і конференцій.