Приватні лікарі Луцька

Лікар Уролог Костюк Михайло Семенович на Doc.ua
Лікар Косметолог Кеда Юлія Олександрівна на Doc.ua
Консультація
Косметолог Кеда Юлія Олександрівна проводить чистки, пілінги, дарсонвалізацію, мезотерапію, лазерна епіляцію, класичний масаж обличчя
Лікар Косметолог Пісачук Наталія Григорівна на Doc.ua
Консультація
Косметолог. Підтримує красу шкіри за допомогою доглядових процедур. Проводить чистку обличчя, масаж обличчя, мезотерапію.
Луцьк, вул. Є. Сверстюка, 1
Лікар-ендокринолог в "Bodro Clinic" та "Оксфорд Медікал Волинь", асистент кафедри внутрішньої медицини Київського медичного університету. Сучасні підходи до профілактики, діагностики та лікування ендокринних захворювань. Консультативний прийом пацієнтів у м. Луцьк, м. Нововолинськ, м. Червоноград. Постійна участь у науково-практичних конференціях, конгресах, «школі ендокринолога» та «школі УЗД». Володіє навичками ультразвукового дослідження щитовидної залози. Досвід роботи як в державних лікарнях так і приватних медичних центрах. Принципи та пріоритети в роботі: сучасний та доказовий підхід в діагностиці та лікуванні ендокринних захворювань, обґрунтування своїх призначень, турбота про пацієнта, взаємодія з іншими суміжними спеціалістами.
Луцьк, вул. Свободи 25
Пріоритетний напрямок практичної діяльності Алли Володимирівни: сучасний підхід до лікування цукрового діабету, корекція ваги, патологія щитовидної залози
Луцьк, вул. Свободи 25
Лікар дерматовенеролог. Займається лікуванням таких захворювань, як: псоріаз, облисіння, герпес, гонорея, грибоподібний мікоз, дерматити, розацеа, грибок нігтів та ін.
Луцьк, проспект Перемоги, 5
Спеціаліст в галузі педіатрії з 37летнім стажем роботи. Спеціалізується на лікуванні бронхіту, фарінготрахеіта, алергічного дерматиту, гастриту, дискінезії жовчних шляхів, дисбактеріозу, інфекцій сечовивідних шляхів, рахіту, анемії і гіпотрофії і ін. захворювань
Луцьк, вул. Свободи 25
Лікар терапевт. Спеціалізується на лікуванні ГРВІ та інших простудних захворювань, серцево-судинних захворювань, бронхо-легеневих захворювань, хвороб обміну речовин
Луцьк, проспект Перемоги, 5
Софія Андріївна займається вирівнюванням зубного ряду у дітей та дорослих за допомогою брекет-систем, кап, пластинок. Проводить лікування та корекцію дефектів прикусу.
Луцьк, вул. Свободи 25
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить первинний лікарський патронаж новонародженого; вирішує питання грудного вигодовування та введення прикорму; консультації щодо догляду за новонародженими; планові огляди; діагностику та лікування захворювань дітей та дорослих; консультації з приводу вакцинації
chevron_left
2 3 4
Показати ще 10 Лікаріautorenew