Луцьк
Лікар Ендокринолог Волошин Ярослав  Володимирович на Doc.ua

Відгуки про Волошин Ярослав Володимирович

Лікар-ендокринолог в "Bodro Clinic" та "Оксфорд Медікал Волинь", асистент кафедри внутрішньої медицини Київського медичного університету. Сучасні підходи до профілактики, діагностики та лікування ендокринних захворювань. Консультативний прийом пацієнтів у м. Луцьк, м. Нововолинськ, м. Червоноград. Постійна участь у науково-практичних конференціях, конгресах, «школі ендокринолога» та «школі УЗД». Володіє навичками ультразвукового дослідження щитовидної залози. Досвід роботи як в державних лікарнях так і приватних медичних центрах. Принципи та пріоритети в роботі: сучасний та доказовий підхід в діагностиці та лікуванні ендокринних захворювань, обґрунтування своїх призначень, турбота про пацієнта, взаємодія з іншими суміжними спеціалістами.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Наталія 08 Квітень 2025
Лікар мені дуже сподобався. Все доступно розказав стосовно мого діагнозу, призначив доволі непогане лікування. Я цілком залишилася задоволена візитом у цього лікаря.
Эмиль Коренев 06 Лютий 2024
Карина 21 Лютий 2024
Все подивився, взяв в увагу інші захворювання та ліки які приймаю. Все розповів і сказав, що зараз робити. Почуваюся впевненіше, бо знаю, які наступні кроки і чому.
06 Лютий 2024
Специалист своего дела! Профессиональное мнение! Приятный в общении )
07 Лютий 2024
Марина 22 Лютий 2024
Vlad 07 Лютий 2024
Супер врач, спасибо
Катерина 07 Лютий 2024
Ярослав Владимирович чітко та зрозуміло пояснив мою ситуацію та варіанти вирішення, Я дуже задоволена ставленням до консультації, підготовкою - перевірив всі мої аналізи, виписав ті, де є питання, та одразу запропонував варіанти. Рекомендую!