Лікар стоматолог. Займається всіма видами стоматологічного лікування зубів: діагностикою та лікуванням карієсу і його наслідків, видаленням зубів, видаленням новоутворень в ротовій порожнині, усуненням дефектів зубних рядів. У своїй роботі лікар використовує сучасне обладнання, ефективні методи анестезії і якісні матеріали.
Спеціалізується в області терапевтичної, хірургічної, ортопедичної стоматології. Виконує лікування кореневих каналів, карієсу, видалення зубів, терапію пародонту, імплантацію. Проводить комплексну терапію, розробляє індивідуальні схеми лікування.
Лікар спеціалізується на ортопедичній та терапевтичній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології стоматологічного профілю. Удосконалює свої теоретичні та практичні навички за допомогою навчальних заходів
Головний лікар сучасного центру стоматології "Freedents", область професійної діяльності - дентальна імплантологія, протезування зубного ряду, організація і управління охороною здоров'я.
Заступник головного лікаря стоматології "Freedents", область професійної діяльності - естетична і терапевтична стоматологія, відбілювання і профілактика, пародонтологія, ендодонтичне лікування зубів. Також Ганна Олександрівна є фахівцем в області ін'єкційної косметології
Олена Павлівна є фахівцем з загальної стоматології, так, доктор надає екстрену стоматологічну допомогу, здійснює пломбування та реставрацію зубів, виконує всі послуги первинної хірургічної допомоги в стоматології, і має досвід в знімному і незнімному протезуванні.
Лікар стоматолог, спеціалізується на терапевтичному напрямку даного медичного спрямування, займається гігієною порожнини рота, лікує карієс і будь-які форми пульпіту і періодонтиту.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить комплекс послуг, спрямований на проведення профілактичних і лікувальних заходів в сфері збереження здоров'я зубів і порожнини рота. Лікує такі захворювання, як гінгівіт, пародонтит, карієс, пульпіт та інші.