Лікар-стоматолог-ортопед, гнатолог. Виконує всі види протезування: естетичне, а саме вініри, церконові коронки, протезування на імплантах, знімні протези. Спеціаліст з проблем сустава.
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.
Буров Андрій Сергійович - головний лікар та засновник клініки Burov Clinic. Впродовж 15 років допомагає пацієнтам повернути та відновити втрачені зуби. Спеціалізується на хірургії та імплантології в стоматології. Стоматолог проводить такі маніпуляції, як імплантація і протезування зубів, складне видалення зубів мудрості, лікування всіх видів захворювань зубів і багато іншого. У своїй практиці використовує технологію CEREC (економічна і естетична керамічна реставрація).
Максим Ігорович - стоматолог-ортопед. Спеціалізується на встановленні вінірів, становленні коронок, проведенні протезування, художній реставрації зубів. Лікар постійно удосконалює свої навички відвідуючи курси, тренінги та ін.
Олексій Олександрович - лікар стоматолог-ортопед. Спеціалізується на встановленні вінірів, коронок, протезування зубів,
художній реставрація зубів. Лікар постійно удосконалює свої навички та вміння відвідуючи курси тренінги та семінари.
Володіє всіма сучасними техніками знімного і незнімного протезування зубів, встановлює імпланти. Спеціалізується на лікуванні і естетичній корекції дефектів зубного ряду (відколи, дефекти емалі, недосконалість форми зуба, щілини між зубами та ін.) Допомагає повернути зубам якісну естетику і функціональність без болю, з мінімальними витратами часу.