Наталія Миколаївна спеціалізується на терапевтичній стоматології та парадонтології. Проводить гігієнічний та пародонтологічний прийом, ручний скейлінг (SRP), вектор-терапію,
плазмотерапію, шинування зубів, відбілювання зубів системами Beyond, Magic Smile. Також Наталія Миколаївна виконує реставрацію фронтальних та бокових зубів.
Моя практика базується на індивідуальному підході до кожного пацієнта. Я застосовую перевірені та сучасні методи лікування, які доступні кожному. Адже здорові зуби – це ключ до високої якості життя.
Спеціалізується на терапевтичному прийомі – надання ендодонтичної допомоги з використанням операційного мікроскопу та конусно-променевого комп'ютерного томографу, видалення зламаних інструментів із кореневих каналів, закриття перфорації зуба, діагностика стану кореневих каналів.
Лікар стоматолог-хірург (імплантолог). Член Асоціації Імплантологів України. Закінчила стоматологічний факультет Київського медичного університету УАНМ. Після закінчення університету пройшла спеціалізацію на кафедрі щелепно-лицевої хірургії в Академії післядипломної освіти ім. Шупика.
Клочко Вікторія Олегівна – головний терапевт,
ендодонтист, стоматолог ортопед, естетичний
дантист, автор-виконавець. Харизма і ніжні руки лікаря змушують забути всі страшні міфи складені для стоматологів.