Лікар спеціалізується на ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: тиреоїдит, дифузний зоб, гіпотиреоз та інші захворювання щитовидної залози
Лікар займається діагностикою та лікуванням гострих та хронічних ускладнень цукрового діабету, захворювань щитоподібної залози та паращитоподібних залоз, наднирників та гіпофізу, цукрового діабету 1 та 2 типу.
Тетяна Олександрівна, лікар ендокринолог зі стажем роботи 21 рік, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні ендокринних порушень, лікування та діагностиці цукрового діабету 1 та 2 типів з призначенням таблетованої та інсулінотерапії, гіперпролактинемії у жінок та чоловіків, гіперандрогенії. Тетяна Олександрівна проводить УЗД щитовидної залози, консультування щодо дієти, підбір дієтотерапії. Надає консультації ендокринолога під час вагітності та планування вагітності.
Досвід роботи 9 років, лікар першої категорії. Напрямки діяльності: оперативні втручання при доброякісних та злоякісних захворюваннях щитоподібної залози, паращитовидних залоз, наднирників. Консервативне лікування патології ендокринної системи: тиреотоксикоз, гіпотиреоз, гіперпаратиреоз, вузли щитоподібної залози, рак щитоподібної залози, синдром Кушинга, первинний гіперальдостеронізм, феохромоцитома. Малоінвазивні методи операцій на ендокринній системі. Дійсний член Європейської тиреоїдологічної асоціації (ETA), Європейської асоціації ендокринних хірургів.
Чому я працюю лікарем? Лікар — одна з найважливіших професій. Мені дуже подобається, що я відіграю важливу роль у збереженні та покращенні здоров'я людей, і цей вклад є значним і цінним для суспільства.
Анна Олександрівна має 10 років досвіду та спеціалізується на супроводі пацієнтів з ендокринною патологією: діагностика, лікування, консультативне ведення по таким напрямкам , як порушення гормональної функції щитоподібної залози (гіпотиреоз, тиреотоксикоз) , аутоімунний тиреоїдит (АІТ), хвороба Грейвса , ендокринні порушення в гінекології . Учасник науково-практичної конференції “Школа Ендокринолога EndoSchool” 2021, 2022, 2023 рр. Слухач авторського курсу Марії Черенько «Гіперандрогенія та патологія наднирників» , пройшла тематичне удосконалення на базі НМАПО ім. Шупика «Інсулінотерапія», 2022.