Кваліфікований стоматолог-ендодонтист Смирнов Ю.В. здійснює високоточну терапію кореневих каналів з використанням дентального мікроскопа, проводить щадну підготовку зубів під установку стоматологічних конструкцій, ранню діагностику карієсу і тріщин емалі.
Головний лікар, мультидисциплінарний спеціаліст (лікар стоматолог-мікроскопіст, протезист, хірург імплантолог, пародонтолог) займається складанням комплексних планів лікування, якими займається команда « Brovchak Dental» та несе відповідальність за всю зроблену роботу! Займається лікуванням зубів під мікроскопом, протезуванням, зубозберігаючими маніпуляціями та операціями, видаленням та імплантацією зубів.
Доктор Гірман Н.В. спеціалізується на проведенні ендодонтичного лікування (обробка і пломбування зубних каналів) і високохудожніх реставрацій коронкової частини зуба. Проходила навчання в німецькому навчальному центрі в Мюнхені.
Віталій Анатолійович спеціалізується на загальній та ортопедичній стоматології. Проводить терапію захворювань твердих тканин зубів, кореневих каналів. Займається незнімним протезуванням за допомогою безметалевих, металокерамічних конструкцій.
Доктор Коваленко О.М. є прогресивним фахівцем в сфері передового стоматологічного та ортодонтичного лікування. Олена Миколаївна займається високохудожньою реставрацією, ультраточним ендодонтичним лікуванням, корекцією прикусу і аномалій зубного ряду з використанням вестибулярних брекет-систем, технології Invisalign.
Маргарита Володимирівна проводить весь комплекс процедур з терапевтичної стоматології, зняття зубних відкладень, виправлення естетичних дефектів, відбілювання, різні види протезування.