Доктор є прогресивним оперуючим лором. В її сферу діяльності входить проведення консервативної терапії і кріолікування ЛОР-органів, надання ургентної ЛОР-допомоги, а також виконання аденотомії, поліпоетмоідотомії, септопластики і будь-яких інших ЛОР-операцій
Лариса Миколаївна - лікар другої категорії, що має знання і значний досвід в терапевтичній стоматології. Проводить консультативний прийом і здійснює лікування основних стоматологічних захворювань: карієсу, пульпіту, періодонтиту.
Лікар-отоларинголог першої категорії, здобувач на ступінь кандидата медичних наук, займається видаленням сірчаних пробок, поліпів з зовнішнього слухового ходу, аденоїдів, проводить гайморотомію, поліпетмоідектомію і ін.
Павло Веніамінович проводить прийом дорослих і дітей. Прийом проводить на виїзді до пацієнта. Спеціалізується на лікуванні ішіасу, люмбаго, радикулопатії, артриту, остеохондрозу, кривошиї, соматоформних розладів
Олена Володимирівна спеціалізується на проведенні косметичних процедур, спрямованих на комплексний догляд за шкірою. Проводить апаратні процедури, такі як мікродермабразія, ультразвуковий фонофорез, безін'єкційна мезотерапія, а також воскову епіляцію.
Доктор Бройде Ю.В. займається всебічною терапією дерматологічної патології, включаючи дерматити різного генезу, всі види екземи, псоріаз, лишаї, грибкові ураження, інфекційні процеси на шкірних покривах і т.д.
Лікар спеціалізується на офтальмології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: короткозорість, кон'юнктивіт, астигматизм, кератит та інші
Лікар використовує сучасні методи в діагностиці та лікуванні патологій шийки матки, патологій молочних залоз, гормональних розладів, ЗПСШ. Лікар проводить терапію гострих і хронічних запальних, ендокринних та інфекційних гінекологічних станів. Консультує сімейні пари з діагнозом безпліддя. Спеціалізується на веденні вагітності на всіх етапах.