Приватні лікарі Києва

Спеціалізується на лікуванні репродуктивної сфери у жінок. Виявляє кандидоз, трихомоніаз, ерозію шийки матки, дисплазію, вульвіт, вульвовагініт, вагініт, мікоплазмоз та інші хвороби.
Лікар-ортопед-травматолог, хірург вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні травм і наслідків травм великих суглобів, травм коліна, спортивних травм, захворювань суглобів. Тарас Григорович проводить малоінвазивну хірургію (артроскопію), ендопротезування великих суглобів. Приймає дорослих та дітей з 9 років.
Лікар ендокринолог володіє методами діагностики і лікування захворювань ендокринної системи. Має вищу кваліфікаційну категорію.
Пивоварів В'ячеслав Дмитрович
Київ, вул. Щербакова, 52
Пріоритетні напрямки роботи В'ячеслава Дмитровича - амбулаторна урологія, оперативне і консервативне лікування патологій сечовидільної системи, терапія захворювань чоловічих статевих органів, порушень репродуктивної функції. За час своєї професійної діяльності провів понад 10 тисяч операцій на органах сечостатевої системи.
Лікар-терапевт першої категорії. Спеціалізується на консервативному лікуванні захворювань кардіологічного і гастроентерологічного профілів.
Лікар стоматолог-ортодонт, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні зубо-щелепних аномалій і патологій. Варто відзначити, що М. Дарвиш також є кандидатом медичних наук і активним учасників різних тематичних заходів, таких як: науково-практичні конференції місцевого та міжнародного рівнів, лекторії, конгреси та ін.
Юрій Сергійович займається видаленням доброякісних новоутворень ЛОР-органів, усуненням сірчаних пробок, промиванням носа (зозуля), ушиванням (ПХО) ран ЛОР-органів. Лікар проводить розтин і лікування паратонзиллярного абсцесу, редресакцію-репозицію кісток носа при переломах і т.д.
Київ, вул. Здолбунівська, 9Б
Лікар встановлює брекет-системи, капи, трейнери. Проводить сплінт-терапію, артикуляційні логопедичні техніки. Займається переміщенням зубів за допомогою мікроімплантів для створення місця під імплантацію та протезування.
Олеся Федорівна є фахівцем в області судинної хірургії, лікування варикозної хвороби вен нижніх кінцівок. Має успішний досвід лікування пацієнтів із захворюваннями вен нижніх кінцівок. Проводить ультразвукове дуплексне сканування судин. Здійснює всі види малоінвазивних методик оперативного лікування варикозу
Микита Едуардович – лікар уролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань сечовидільної системи. Проводить урологічне УЗД (нирки, органи мошонки, трансректальне УЗД передміхурової залози), цистоскопія, інсталяції, бужування, .КЛЛТ, Лапароскопічне кліпування яєчкових вен, видалення новоутворень яєчка і придатка яєчка, цирк.