Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Пимоненка, 8
Доктор Мелоян - дипломований пластичний хірург, фахівець в області амбулаторної та естетичної хірургії, проводить ін'єкційні методики. Працювала в медичних центрах в Вірменії та Ізраїлі, брала участь у великій кількості з'їздів лікарів, симпозіумів, конференцій.
Доктор спеціалізується на терапевтичної стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: гінгівіт, карієс, пульпіт і інші
Дитячий гастроентеролог, педіатр, має вищу категорію, володіє сучасними методами діагностики і лікування хвороб шлунково-кишкового тракту, застосовує фітотерапію, дає поради з приводу харчування дітей (у тому числі при необхідності підбору замінників грудного молока).
Лікар-фтизіатр проводить консультативний прийом, огляд хворого, його рентгенологічного знімка, при необхідності призначає додаткові обстеження, в тому числі аналізи
Крюківщина, вул. Перемоги, 38
Консультація
Кваліфіковано виконує УЗД внутрішніх органів, органів малого таза, сечовидільної системи, щитовидної, молочних залоз, лімфатичних вузлів, м'яких тканин. Автор 5 друкованих та електронних статей.
Лікар уролог, дитячий хірург, фахівець ультразвукової діагностики. Спеціалізується на лікуванні урологічних захворювань, лікування травм, ран, забитих місць, переломів. Проводить УЗД обстеження органів черевної порожнини, нирок, сечового міхура, простати, органів м/тазу у жінок і т.д.
Лікар спеціалізується в проктології і хірургічній проктології. Займається діагностикою та лікуванням: травм і потрапляння сторонніх тіл в кишечник, випадання прямої кишки, геморою, поліпів і анальних тріщин, пухлин і глистової інвазії, запальних процесів, свищів та ін.
Дерматовенеролог займається видаленням доброякісних новоутворень, фотоепіляцією і фотоомолоджуванням, постановкою мезонітей і т. д. Має досвід в проведенні лазерної корекції рубців, стрий (розтяжок), пігментації, усунення різних дефектів шкіри, обличчя та тіла, вікових змін за допомогою фракційного оптичного термолиза (ДОТ ). Також є сертифікованим тренером по лазерним технологіям, атестованим фахівцем з динамічної лазерної епіляції Moveo.
Рикичинська Світлана Володимирівна - протягом 20 років надавала медичну, офтальмологічну допомогу населенню м.Києва, постійно підвищуючи свій професійний рівень. Особливу увагу приділяє профілактиці, діагностиці та лікуванню захворювань ока у хворих з неврологічною патологією. Здійснює прийом пацієнтів по швидкій допомозі з травмами очей і запальними захворюваннями. Приймає дорослих і дітей віком від 12-ти років
Лікар терапевт-кардіолог, спеціалізується на лікуванні хвороб в області терапії і кардіології. Проводить лікування та діагностику захворювань внутрішніх органів, дихальних шляхів, порушення кровообігу і серцево-судинної системи.