Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Раїси Окіпної 10 а
Лікар-ортодонт, головний лікар клініки «Орто-Медіна», здійснює лікування аномалій розмірів та форми зубів, зміщення прикусу, імпактних, ретинованих зубів і ін.
Олег Миколайович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів у дорослих і дітей з 6 років. Займається лікуванням гострого і хронічного отиту, тонзиліту, фарингіту, захворювань верхніх дихальних шляхів. Виконує промивання пазух носа, лакун піднебінних мигдалин, обробку слизової, видалення сторонніх тіл ЛОР-органів, продування вух і видалення сірчаних пробок
Лікар спеціалізується на гастроентерології та терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, бронхіт, коліт, ангіна, анемія, дуоденіт, риніт, цистит
Лікар-отоларинголог приймає дітей від 5-ти років і дорослих пацієнтів. Крім діагностики та лікування пацієнтів з ЛОР-патологіями інструментальними і ендоскопічними методами, лікар вже багато років виконує широкий спектр хірургічних втручань
Вікторія Олегівна має великий досвід лікування хвороб дерматологічного профілю. Призначає терапію захворювань, що передаються статевим шляхом, грибкових уражень, екзем та інших хвороб шкіри. Встановлює причину випадіння волосся і вугрових висипань на шкірі дітей і дорослих. Крім того, лікар виконує всі види процедур по догляду за шкірою обличчя і тіла. Веде прийом для дітей від народження
Сімейний лікар стоматолог-ортопед. Є фахівцем з ендодонтичного лікування. Основна спеціалізація - естетична стоматологія та естетичне протезування.
Олена Володимирівна Січкар є досвідченим психологом-тренером, арт-терапевтом. Вона консультує пацієнтів індивідуально і в парах понад 15 років. Січкар Е. В. спеціалізується на лікуванні різного роду залежностей, розладів психосоматичної природи, депресії, післяпологового стресу.
Спеціалізується в галузі загальної та дитячої дерматовенерології. Володіє техніками лазерної хірургії, апаратної косметології, видалення новоутворень методом кріодеструкції.
Ольга Миколаївна є кваліфікованим лікарем-подологом, який займається лікуванням врослого нігтя, тріщин на стопі, бородавок, гіпергідрозу, оніхомікозу. Проводить апаратний медичний манікюр, видалення нігтя, лімфодренажний масаж, діагностику стопи та інше.