Лікар займається медичним супроводом дорослих пацієнтів і дітей, діагностикою та лікуванням вертеброгенної і цереброваскулярної патології (НМК, енцефалопатія, невропатія, судомний синдром). Проводить паравертебральні блокади, а також допомагає вилікувати терапевтичні захворювання
Лікар консультує з питань порушення мозкового кровообігу, захворювань центральної нервової системи, токсичних та периферичних захворювань нервової системи, алкогольних і наркотичних ушкоджень центральної нервової системи і лікує їх.
Лікар-отоларинголог, веде дорослий прийом, проводить ендоскопічне дослідження ЛОР-органів, займається лікування запальних і інфекційних захворювань гортані, глотки, вуха і носової порожнини
Усі види малих гінекологічних операцій у тому числі лапаротомічних та лапароскопічних. Переривання вагітності до 12 тижнів та у пізніші терміни за медичними показаннями;
Пластичні операції на промежини; Всі види УЗД: Органи ШКТ, нефроуренарна система, щитовидна залоза, молочна залоза, простата, поверхневі утворення, скринінгові дослідження вагітних. Обстеження та лікування безпліддя. Ведення вагітних. Накладання шва на шийку матки при ІЦН (шовк, мерсиленова стрічка). Спостереження та ведення вагітних з екстрагенітальною патологією у різні терміни.
Людмила Олександрівна спеціалізується на діагностуванні та терапії інфекційних захворювань, а також хвороб печінки. Доктор розробляє схему лікування при гострих респіраторних, вірусних, бактеріальних захворюваннях, хронічних гепатитах C, B.
Доктор Федоришин є практикуючим урологом з величезним досвідом роботи в сфері терапії пухлинних і запальних патологій сечостатевої сфери. Авторству Родіона Петровича належить понад 40 наукових робіт, 1 монографія, написана в співавторстві і патентне право на 1 винахід.
Доктор Лі спеціалізується на терапії отоларингологічних захворювань гострої і хронічної форми, включаючи фарингіти, отити, ларингіти, риніти та інші суміжні патології.
Доктор Аверіна А.О. надає спеціалізовану допомогу пацієнткам із запальними захворюваннями, що стосуються репродуктивної системи, доброякісними пухлинами (фіброміома матки, кіста яєчника), передраковими станами, безпліддям, проблемами з менструальним циклом і ін.
Ума Рашидовна є провідним фахівцем медичного центру "Допомога плюс". Спеціалізується на лікуванні передракових станів і патологій жіночих статевих органів.