Приватні лікарі Києва

Олеся Федорівна є фахівцем в області судинної хірургії, лікування варикозної хвороби вен нижніх кінцівок. Має успішний досвід лікування пацієнтів із захворюваннями вен нижніх кінцівок. Проводить ультразвукове дуплексне сканування судин. Здійснює всі види малоінвазивних методик оперативного лікування варикозу
Лікар-стоматолог, дитячий стоматолог, фахівець з мікростоматологіі. Веде прийом дорослих пацієнтів і дітей, проводить лікування зубів вагітним. Практикує мінімально-інвазивне лікування.
Ревматолог другої категорії з 7-річним стажем роботи. Дікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань суглобів і сполучних тканин.
Бровари, вул. Сергія Москаленка, 41
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить дерматоскопічне дослідження новоутворень шкіри, видалення доброякісних новоутворень (радіохвильове видалення, кріодеструкція); чистку обличчя; пілінги; апаратну косметологію; контурну пластику; ботулінотерапію; мезотерапію. Займається лікуванням таких захворювань, як алергічний, простий контактні дерматити, мікози, акне та акнеформні дерматити, оперізуючий лишай, атопічний дерматит, себорейний дерматит, висівкоподібний лишай, псоріаз, екзема та інфекційних хвороб шкіри – імпетиго, герпес, фолікуліт, контагіозний молюск).
Вікторія Анатоліївна спеціалізується на лікуванні грибків шкіри, атопічного дерматиту, вірусних бородавок, псоріазу, себореї і т.д., застосовуючи для цього діагностичні методи дослідження шкірних новоутворень.
Сфера діяльності Ірини Миколаївни включає комплексний супровід вагітності, ведення пацієнток з гінекологічними ендокринопатіями, сучасну терапію патологічних процесів і запалень жіночих репродуктивних органів, проведення радіохвильового, лазерного, кріолікування, лікування за допомогою гомеопатії та фітотерапії.
Лікар-кардіолог, сімейний лікар, здійснює ЕКГ з розшифровкою, лікування невідкладних терапевтичних станів, хронічних кардіологічних патологій
Професійна сфера інтересів - апаратний педикюр, манікюр, лікування врослих ділянок нігтів з використанням коригувальних скоб, видалення мозолів, натоптишів, загоєння тріщин. Також виготовляє індивідуальні ортози, ортези, протезує нігтьову пластину.
Олексій Андрійович спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань вуха, горла та носа у дорослих. Також лікар проводить амбулаторні маніпуляції, великі та малі хірургічні втручання на ЛОР на органах.
Львів, вул. Пилипа Орлика, 4
Лікар-гінеколог займається лікуванням дисгормонального стану у жінок та дівчат. Спеціаліст проводить консультації з планування сім'ї, спеціалізується на підготовці до пологів жінок, корекції патологічних станів вагітності, комплексного ведення вагітності тощо.