Доктор Бурносова Н.І. тривалий час завідувала ЛОР-службою міської поліклініки Деснянського р-ну, володіє повним спектром маніпуляцій і процедур в практиці ЛОРа. За свою діяльність Надія Іванівна неодноразово удостоювалася Почесних грамот та офіційних подяк.
Лікар-дерматовенеролог, дерматокосметолог. Проводить лікування ЗПСШ та інших венеричних хвороб; усуває вугри, дерматози, псоріаз, демодекоз і т.д. Здійснює діатермокоагуляцію і кріодеструкцію доброякісних новоутворень шкіри і слизових, виконує контурну пластику і мезотерапію.
Костянтин Георгійович проводить консультативні прийоми з питань проблем дерматологічного характеру. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних патологій, займається ретельною підбіркою і призначенням схеми необхідної терапії. У своїй практиці використовує сучасні та якісні методики лікування шкірних захворювань
Основні напрямки роботи Катерини Альбертівни - розлади харчової поведінки, негативне ставлення до тіла, сімейна психологія, жіночо-чоловічі стосунки. Психотерапевт надає допомогу при депресіях, фобіях, тривожних станах і панічних атаках. Консультує з питань особистісного зростання, усвідомленості і прийняття відповідальності за зміни у своєму житті
Може проводити лікування навіть в самих неординарних випадках, активно впроваджуючи передові методи зміни прикусу, поліпшення функціонування зубів і щелеп їх зовнішнього вигляду. Працює з усіма можливими системами брекетів: металеві, керамічні, сапфірові, самолігуючі
Отоларинголог вищої категорії проводить консультації, діагностику і лікування захворювань глотки, гортані, вух, верхніх дихальних шляхів. Лікар виконує професійні маніпуляції і невеликі оперативні втручання при лікуванні лор-органів. У Віталія Олександровича великий практичний досвід в медицині
Ірина Володимирівна займається всебічною терапією патологій в області пульмонології гострого характеру і хронічного. Лікує такі захворювання, як пневмонія, бронхіальна астма, емфізема легенів, бронхіт і ін.
Яна Василівна лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на ведення вагітних з групою високого ризику до пологів, лікує невиношування вагітності та безпліддя, патології шийки матки, порушення гормональні у жінок.
Тетяна професійний фахівець в подології. Вона фахівець міжнародного класу, володіє техніками кращих німецьких та ізраїльських шкіл. Лікує такі захворювання, як врослі нігті, мікоз стоп, плоскостопість та інші. Також виконує апаратний педикюр і манікюр.