Приватні лікарі Києва

Головченко Тетяна Юріївна
Лікар другої категорії
Тетяна Юріївна проводить діагностику та лікує запальні захворювання нирок, сечового міхура, передміхурової залози, уретри та органів мошонки, а також доброякісних утворень статевих органів.
Ірина Сергіївна спеціалізується на дитячій та дорослій отоларингології. Лікує гострі, середні та зовнішні отити, ексудативні отити, сальпінгоотити, тонзиліти, фарингіти, ларингіти, риносинусити, алергічні риніти, вазомоторні риніти, медикаментозні риніти, тощо.
Олександр Олександрович – лікар-амбулаторний хірург, проводить консультації з усіх видів амбулаторного хірургічного втручання. Спеціалізується на видаленні новоутворень шкіри та підшкірно-жирової клітковини, хірургічному лікуванні оніхокриптозу розкритті та дренуванні абсцесів та інших запальних процесів м'яких тканин, видаленні гриж.
Реабілітації, практичний досвід роботи с інсультними хворими , ДЦП , володіє східними та класичними техніками , а саме: лікувальний , розслабляючий , спортивний , лімфодренажний , екстрамоделюючий , антицелюлітний . Володіє кінезіотерапією , працює с біоенергетикою людини с використанням аромамасел та медитативних мантр
Лікар-педіатр та дитячий інфекціоніст. Прагну завжди вдосконалювати свої знання та навички. Чудово розумію, що важливо лікувати не лише дітлахів, а й оберігати від зайвих аналізів та втручань. Разом з маленькими пацієнтами та їх батьками можемо руйнувати міфи, гратись та зростати здоровими.
Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 26
Євгеній Петрович лікар терапевт кардіолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, включаючи гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця, порушення серцевого ритму та серцеву недостатність. Проводить первинну діагностику і лікування пацієнтів із захворюваннями нирок та шлунково-кишкового тракту, лікування пацієнтів із захворюваннями легень, включаючи сезонні ГРВІ, грип, COVID-19, пневмонії, бронхіальну астму, гострі та хронічні бронхіти. Лікар веде пацієнтів після перенесеного інфаркту міокарда та хірургічних втручань на судинах серця.
Ольга Олександрівна - лікар отоларинголог. Проводить амбулаторний прийом пацієнтів. Діагностує та лікує гострі і хронічні захворювання ЛОР органів. Проводить промивання лакун піднебінних мигдаликів, промивання придаткових пазух носа по Проїтцу, пункцію верхньощелепних пазух, видалення сірчаних пробок, гортанне вливання ліків, розкриття фурункулів, видалення чужорідних тіл вуха, горла, носа, катетеризацію слухової труби, продування слухової труби по Політцеру.
Луценко Яна Ігорівна - лікар акушер-гінеколог із багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на сучасних методах діагностики (УЗД органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози, органів черевної порожнини та сечовидільної системи, кольпоскопія), лікування та профілактики гінекологічних захворювань, гормональних порушень, веденні вагітності, а також естетичній гінекології. У своїй роботі ставить пріоритет на комфорт і безпеку пацієнтки, чесний діалог і персоналізований підхід. Постійно удосконалює свої знання, беручи участь у професійних конференціях та навчальних майстер-класах. Проводить на англійській або іспанській мові (за потреби). Вартість прийому на іноземній мові - 1150 грн.