Приватні лікарі Києва

Київ, просп. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 8а
Ортодонт, фахівець з корекції різних типів зміщення прикусу у дорослих і пацієнтів дитячого віку з застосуванням сучасних ортодонтичних пристосування і прийомів (капи, лінгвальні, сапфірові, керамічні брекет-системи) незнімних апаратів.
Київ, вул. Маршала Гречко, 1
Київ, вул. Данила Щербаковського, 70
Офтальмолог спеціалізується на лікуванні запальних і інфекційних захворювань очей, виявляє аномалії рефракції і займається їх корекцією. Володіє технікою проведення масажу повік. Має всі необхідні знання і навички для підбору окулярів і контактних лінз
Київ, вул. Зоологічна 3
Ольга Ярославівна - фахівець з естетичної медицини. Займається контурною пластикою, ін'єкційною, лазерною, апаратною косметологією. Проводить процедури по догляду за шкірою. Доктор володіє сучасними методиками корекції і попередженням мімічних зморшок, усунення рубців і шрамів. У своїй практиці використовує мезотерапию, біоревіталізацію і інші процедури по догляду
Київ, бульвар Леси Украинки, 24-б
Олексій Вікторович по стоматології має другу кваліфікаційну категорію. Займається ортопедичним, хірургічним, терапевтичним лікуванням. Проводить стоматологічне лікування дітей.
Київ, Оболонська набережна, 1, корпус 3
Доктор лікує такі захворювання, як: ГРВІ, кишкові інфекції, пневмонія, кашлюк, кір, вітряна віспа
Київ, вул. Є. Чавдар, 13
Ірина Володимирівна - лікар дерматовенеролог. Спеціалізується на проведенні дерматоскопії, лікуванні захворювань шкіри, волосся та нігтів різної етіології. Також проводить видалення доброякісних новоутворень методом кріодеструкції та високочастотним електрохірургічним інструментом, панч-біопсію, шейв-біопсію, мезотерапію, біоревіталізацію, плазмотерапію (PRP) та інше. Ірина Володимирівна опирається на сучасні доказові протоколи лікування, але з індивідуальним підходом до кожного пацієнта.
Займається профілактичним оглядом дорослих, дітей, терапевтичним лікуванням зубів, лікуванням некаріозних, каріозних пошкоджень зубів, шинуванням зубів (зміцненням), ендодонтичним лікуванням каналів зубів (кореневих), лікуванням травмованих, пошкоджених зубів, відколів, відновленням дефектів зубного ряду з використанням адгезивних протезів (мостоподібних ).
Психолог, займається консультуванням, проведення навчальних індивідуальних і групових занять з питань перинатальної психології (вагітність, пологи, післяпологовий період), дитячої та сімейної психологією.
Вишневе, вул. Святошинська, 27 а
Лікар-кардіолог, проводить діагностику вроджених патологій серця, працює на апараті УЗД Philips IE 33. Займається лікуванням хвороб серцево-судинної системи у дітей і дорослих.
Сергій Васильович займається терапевтичною стоматологією. Проводить лікування, протезування, реставрацію, а також імплантацію зубів. Лікує каріозні пошкодження зубів, здійснює ультразвукову чистку, знімає тверді відкладення.