Приватні лікарі Києва

Лікар ортодонт Братіца Анна Валеріївна проводить консультативні прийоми, ортодонтичне лікування дітей і дорослих, виправлення прикусу / вирівнювання зубного ряду.
Лікар-інфекціоніст другої категорії
Стоматолог-хірург. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань ротової порожнини і зубів
Інна Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Проводить кольпоскопію, пайпель-біопсію ендометрію, радіохвильове лікування, ехосальпінгографію, УЗД органів малого тазу і вагітності до 10 тижнів
Бровари, вул. Київська, 221-Б
Житомир, пров. Меблевий, 3А
Лікар спеціалізується на пульмонології і фтизіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології дихальної системи, як: бронхіт, пневмонія, бронхіальна астма
Мельничук Ірина Олегівна
Лікар першої категорії
Ірина Олегівна висококваліфікований лікар терапевт, кардіолог, фахівець з УЗ-діагностики, функціональної діагностики. Проводить діагностику і лікування всіх терапевтичних і кардіологічних захворювань, кардіографію, доплерографію судин голови і шиї, УЗД серця, черевної порожнини, щитовидної залози.
Олена Юріївна — щелепно-лицьовий хірург, стоматолог-хірург. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології стоматологічного профілю. Постійно удосконалює навички кваліфікації
До компетенції доктора входить лікування таких патологій і захворювань, як: переломи кісток, вивихи, підвивихи суглобів, патологія зв'язкового апарату (лігаментіти, розриви зв'язок), патологія м'язів (міозити, розриви м'язів), патологія навколосуглобових м'яких тканин (тендиніт, бурсит, теносіновііта, ентезопатії/ентезіти), пошкодження менісків колінного суглоба, артроз, синдром тривалого здавлення, удари і садна, рани і ранова інфекція, деформації кісток і суглобів, контрактури і анкілози, остеомієліт, поле травма, пухлини кісток
Ткаченко Юлія Юріївна - акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-діагност. Проводить цифрову відеокольпоскопію; кріодеструкцію шийки матки; введення і видалення ВМС під контролем УЗД