Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Проктолог, Хірург Короленко Костянтин Владиславович на Doc.ua
Проводить консервативне та оперативне лікування захворювань товстої кишки, гриж, варикозного розширення вен нижніх кінцівок методами кріодеструкції, лігуванням латексними кільцями і т.д.
Лікар Пульмонолог, Терапевт Кричинська Ірина Вікторівна на Doc.ua
Ірина Вікторівна - провідний терапевт і пульмонолог, фахівець з лікування різного роду захворювань терапевтичного профілю. Проводить ряд діагностичних маніпуляцій, комплексну терапію хвороб внутрішніх органів. Володіє технікою плевральної пункції. Проводить електрокардіографію з розшифровкою
Лікар УЗД-фахівець Калинчук Анна Михайлівна на Doc.ua
Проводить ультразвукову діагностику всіх органів і систем дорослих і дітей. Володіє методами сонографічного обстеження. Виконує обстеження новонароджених (в тому числі і недоношених).
Лікар Кардіолог, Терапевт Жаданова Оксана Миколаївна на Doc.ua
Оксана Миколаївна лікує захворювання, що виникають в кардіології і терапії. Лікар веде консультації, визначає оптимальну схему лікування, а також проводить деякі діагностичні процедури: електрокардіографію, добове моніторування ЕКГ і артеріального тиску і моніторування по Холтеру.
Лікар Хірург Добряков Костянтин Володимирович на Doc.ua
Костянтин Володимирович проводить оперативне лікування жовчнокам'яної хвороби, будь-яких гриж черевної стінки, резекції тонкої і товстої кишки, апендектомію, лапароскопічне розсічення спайок. Хірург позбавляє від таких захворювань, як пухлини шкіри і м'яких тканин, свищі прямої кишки, кіста куприка, гінекомастія
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Калашник Олена Борисівна на Doc.ua
Є.Б. Калашник акушер-гінеколог і гінеколог-ендокринолог, вона фахівець з репродуктології, лікуванні гінекологічних захворювань, планування сім'ї та ендокринології. Лікує патології, інфекційні та запальні процеси статевих органів.
Лікар Уролог Огієнко Олексій Володимирович на Doc.ua
Олексій Володимирович займається лікуванням, діагностикою захворювань, що передаються статевим шляхом. Лікар проводить малі урологічні операції, призначає фізіотерапевтичне лікування
Лікар Невролог, Вертебролог Крупенькіна Світлана Михайлівна на Doc.ua
Лікар-невролог лікує захворювання: неврологічні прояви при патології хребта (біль в шиї, спині, радикуліт), головний біль (мігрень, головний біль напруги і інші види головного болю), запаморочення, порушення сну, вегето-судинна дистонія, наслідки травм, інсультів
Лікар Ендокринолог, Подолог Вербівська Ганна Сергіївна на Doc.ua
Ендокринолог, має вищу категорію. Діагностує і лікує діабетичну нейропатію (діабет стопи) - широко поширене ускладнення цукрового діабету. "Діабет стопи" - це процес патологічних змін стоп, які мають вигляд кістково-суглобових уражень, гнійно-некротичних процесів, а також виразок. Причина їх виникнення - специфічні зміни в периферичних нервах, судинах, шкірних покривах, кістках і суглобах, а також м'яких тканинах.
Лікар Отоларинголог, Ендоскопіст Ломачук Сергій Володимирович на Doc.ua
Доктор Ломачук вже багато років веде клінічну практику як лікар-ендоскопіст і дитячий отоларинголог, займаючись проведенням сучасної відеоендоскопічної діагностики шлунково-кишкового тракту, здійсненням діагностики патологій ЛОР-органів і їх сучасним, мініінвазивним лікуванням.