Масажист, реабілітолог, робота якого полягає в проведенні аюрведичного масажу, а також класичного масажу з елементами Аюрведи. Застосовує трав'яні компреси при місцевих запальних станах, медичні клізми (Vasthis), проводить післяпологові реабілітаційні програми та ін.
Лікар-реабілітолог, масажист, робота якого полягає в проведенні аюрведичного масажу, а також класичного масажу з елементами Аюрведи. Знімає болі в хребті, проводить післяпологові реабілітаційні програми, повне очищення організму, медичні клізми і ін.
Пластичний хірург, естетист, який проводить консультації пацієнтів щодо пластичної хірургії та естетичної косметології, визначає наявність або відсутність протипоказань, проводить процедуру і консультацію про відхід після неї.
Лікар терапевт, який спеціалізується на лікуванні захворювань верхніх дихальних шляхів (риніт, ларингіт, аденоїдит, синусит, тонзиліт, фарингіт і ін.), А також екстрагенітальної патології.
Кардіолог, професійна спеціалізація - ведення пацієнтів з ішемічною хворобою серця, стенокардією, аритмією, артеріальною гіпертензією. Лікар першої категорії.
Професійні інтереси - лікування аномалій, що виникають в зубощелепній системі, деформацій, набутих дефектів, пошкоджень жувальної-мовного апарату. Крім цього займається терапевтичним лікуванням карієсу, його ускладнень, а також хвороб, що мають некаріозну природу.
Стоматолог-ортопед. У професійну область інтересів Олени Леонідівни входить протезування зубів - знімними/незнімними конструкціями, бюгельними протезами, послуги з мікропротезування, протезування на імплантатах.
Ортопед, спинальний хірург, завідувач ортопедичного відділення ізраїльського центру "Carmel", фахівець з малоінвазивної хірургії хребта, тільки протягом 2009 р. провів понад 300 успішних оперативних втручань.
Нарколог-анестезіолог. Займає посаду головного лікаря в медцентрі. У співавторстві розробив і запатентував метод детоксикації в наркології, який успішно практикує в медцентрі «Ві-Та».