Приватні лікарі Києва

Лікар Невролог Шкурко Марина Георгіївна на Doc.ua
Шкурко Марина Георгіївна
Спеціалізується на лікуванні хвороб неврологічного профілю, а саме запаморочення, порушення сну, головних болів, шуму у вухах, зниження уваги і пам'яті, атеросклерозу судин головного мозку, наслідків травм голови, ускладнень цукрового діабету, гіпертонічної хвороби (неврологічної природи), розсіяного склерозу, неврозу, остеохондрозу хребта та ін. В роботі використовує лікувальну фізкультуру, методи рефлексотерапії, блокади (лікувальні), фармакотерапию.
Лікар Педіатр Клименко Надія Василівна на Doc.ua
Клименко Надія Василівна
Лікар другої категорії
Діагностує, лікує, веде дітей різного віку. Проводить консультації щодо грудного вигодовування, введення прикорму дитині, догляду та надання першої допомоги. Проводить вакцинацію.
Лікар Невролог Корчинська Ольга Володимирівна на Doc.ua
Лікар-невролог, застосовує в лікуванні комплексний індивідуальний підхід, володіє фармакотерапією, методиками кінезіотейпування і фармакопунктури, м'якими чуттєвими методиками. Успішно лікує оперізуючий лишай, міопатію, радикуліт та інші захворювання.
Лікар Невролог Созанський Василь Іванович на Doc.ua
Лікар-невролог, проводить лікування судинних та дегенеративних захворювань головного мозку, хвороби центральної нервової системи, больові синдроми та ін. Допомагає пацієнтам відновитися після перенесеного інсульту, усуває біль у суглобах та спині. Приймає дітей з 10 років.
Лікар Стоматолог Попова Юлія Юріївна на Doc.ua
Харків, пр. Перемоги, 84 (кінцева зупинка, з правого боку від заправки ТНК)
Лікар-стоматолог, спеціалізується на гігієні порожнини рота (ультразвукова чистка зубів). Проводить лікування пародонтиту, пародонтозу.
Лікар Стоматолог Шумар Світлана Михайлівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог, гігієніст і пародонтолог, специфіка роботи лікаря включає терапевтичне лікування уражених карієсом зубів, лікування пародонтозу сучасними методами, відбілювання, чищення емалі.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Новосад Ганна Вікторівна на Doc.ua
Основні напрямки роботи Анни Вікторівни - оперативна гінекологія, ведення вагітності. Має досвід роботи в терапії патологій шийки матки, безпліддя, проведенні ультразвукової діагностики, а також в сфері малоінвазивних ендоскопічних технологій в гінекології.
Лікар Масажист, Реабілітолог Пушкаран Біджу на Doc.ua
Лікар-реабілітолог, масажист, спеціалізується на проведенні аюрведичного масажу, класичного масажу з елементами Аюрведи. Займається зняттям болю в хребті, реабілітацією після травм і операцій, прогріванням окремих частин тіла, лікуванням запальних захворювань очей та ін.
Лікар Масажист, Реабілітолог Шанмуа Віджей на Doc.ua
Масажист, реабілітолог, проводить класичний масаж з елементами Аюрведи, аюрведичний масаж, знімає болі в хребті, займається повним очищенням організму, прогріванням проблемних зон, реабілітацією після травм і операцій та ін.
Лікар Косметолог Хануралекха Прабула на Doc.ua
Лікар-косметолог, спеціалізується на аюрведичній косметології. Надає консультації для пацієнтів, які мають проблеми зі шкірою голови і обличчя, проводить цукрову епіляцію (шугарінг), корекцію брів, цілющі аюрведичні маски та інші аюрведичні лікувальні процедури, направлені на омолодження і зцілення шкіри.