Приватні лікарі Києва

Лікар Отоларинголог Яцура Вікторія Володимирівна на Doc.ua
Лікар Яцура В.В. надає допомогу при попаданні сторонніх об'єктів до ЛОР-органів, проводить лікувальні процедури при запальних ураженнях зовнішнього / середнього вуха, порожнин носа, ротоглотки і т.д.
Лікар Масажист Товарів Олександр Васильович на Doc.ua
Сертифікований лікар-масажист, що спеціалізується на лікуванні остеохондрозів, радикулітів, сколіозів, недостатності мозкового кровообігу. Займається відновленням пацієнтів після легких спортивних травм. Володіє технікою акупунктури, мануального і тайського масажу, лікувальної гімнастикою.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Раухі Альшалалда на Doc.ua
Лікар-стоматолог, цілком спеціалізується на ортодонтичній стоматології. Здійснює корекцію прикусу і неправильно розташованих зубів (кривих, нерівних, щілин між зубами), застосовуючи ортодонтичні апарати.
Лікар Стоматолог Хливна Наталія Юріївна на Doc.ua
Наталія Юріївна - лікар-стоматолог першої категорії, компетентна і має значний досвід в терапевтичній стоматології. Веде консультативний прийом, проводить терапію стоматологічних захворювань, здійснює чистку зубних каналів і видалення хворих нервів.
Лікар Акушер-гінеколог Мілевський Олександр Валерійович на Doc.ua
Мілевський Олександр Валерійович
Мілевський Олександр акушер-гінеколог вищої категорії, він спеціалізується на діагностиці та лікуванні невиношування плоду, веденні вагітності. Проводить підготовку прегравідарну жінок до вагітності, психопрофілактику в акушерстві, веде в післяпологовому періоді.
Лікар Хірург Баликін Максим Сергійович на Doc.ua
Баликін Максим Сергійович
Доктор медичних наук
Запоріжжя, ул. Счастлива, 1
Максим Сергійович має значний досвід практики в плановій і невідкладній хірургії. Здійснює діагностичний прийом, консервативні і оперативні хірургічні втручання. Проводить хірургічне лікування при захворюваннях черевної, грудної порожнини, судинних порушеннях.
Лікар Гінеколог Ткачук Ніна Дмитрівна на Doc.ua
Ткачук Ніна Дмитрівна
Лікар займається лікуванням захворювань зовнішніх статевих органів, шийки матки, дисплазії матки, поліпів. Спеціаліст проводить такі процедури: фотокольпоскопія, лапароскопія. кріодеструкція та радіохвильова терапія тощо.
Лікар Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Сачук Наталія Леонідівна на Doc.ua
Наталя Леонідівна обіймає посаду головного лікаря в медцентрі «Фармоза» і є там провідним фахівцем. Вона брала участь в конкурсі по ін'єкційним методикам, в якому зайняла призове 2-е місце.
Лікар Мамолог, Онколог, УЗД-фахівець, Хірург Лобода Антон Дмитрович на Doc.ua
Лобода Антон Дмитрович
Головними напрямками практичних і наукових досліджень Антона Дмитровича є лікування різними методами злоякісних і доброякісних захворювань грудної залози, реконструктивно-відновлюючі, органозберігаючі операції і модифікована неоад'ювантна поліхіміотерапія
Лікар Офтальмолог Мошура Вікторія Володимирівна на Doc.ua
Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 59 А
Вікторія Володимирівна спеціалізується на діагностуванні, терапії захворювань органу зору. Володіє методиками плеоптичного, ортоптичного лікування дітей з різною патологією очей, успішно застосовуються в офтальмологічній клініці «Оптімед».