Приватні лікарі Києва

Лікар Гастроентеролог, Дієтолог, Терапевт Євтух  Анна  Миколаївна на Doc.ua
Лікар терапевт, гастроентеролог, дієтолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні ожиріння, РХП, гастропатологій (кислотозалежні захворювання, захворювання печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, кишечника).
Лікар УЗД-фахівець Колесанова  Яна Петрівна на Doc.ua
Яна Петрівна фахівець в області УЗ-дослідження. Проводить УЗД черевної області, нирок, сечового міхура, молочних залоз, судин голови і шиї, кінцівок, ЕХО-кардіографію
Лікар Стоматолог-терапевт Мільцарик Наталія Анатоліївна на Doc.ua
Ендодонтист із глибокою спеціалізацією у лікуванні та мікрохірургії кореневих каналів. Постійно підвищує кваліфікацію в Україні та за кордоном. Учасник міжнародних конференцій, майстер-класів та курсів провідних світових фахівців (Gorni, Terauchi, Ricucci, Solomonov). Працює з мікроскопом, складними випадками та ретрітментом.
Лікар УЗД-фахівець Коровіна  Мар'яна Вікторівна на Doc.ua
Лікар Мар'яна Вікторівна фахівець в області УЗ-діагностики. Проводить УЗД пацієнтам гінекологічного, ендокринологічного, травматологічного, гастроентерологічного профілю. Володіє навичками проведення доплерографії судин голови та шиї, ехокардіографії.
Лікар Масажист, Реабілітолог Олекcій (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua
Виконує такі види масажу, як: класичний масаж всього тіла, медовий, лімфодренажний, моделюючий, спортивний, український, масаж обличчя, масаж для вагітних, масаж спини
Лікар Терапевт Король  Тетяна  Анатоліївна на Doc.ua
Крюківщина, вул. Київська, 37
Тетяна Анатоліївна лікар терапевт першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, порушення серцевого ритму (аритмії), анемії, ГРЗ (ГРВІ), пневмонії, бронхіті, бронхіальній астмі, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки та ін.
Лікар Хірург Гуменний Руслан Миколайович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, оперативні втручання, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології оперативним втручанням. Удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар  Гризодуб  Олександр Віталійович на Doc.ua
Остеопат - займається виявленням і терапією функціональних порушень кістково-м'язової системи. Оцінює фактори, що спровокували патологію, і лікує за допомогою спеціальних терапевтичних методик. Приймає пацієнтів з мігренню, хронічною втомою, головним болем і порушенням постави.
Лікар Психолог, Дефектолог Кульбедюк  Анастасія  Юріївна на Doc.ua
Анастасія Юріївна кваліфікований дефектолог, вчитель-дефектолог, спеціальний психолог, викладач корекційної педагогіки та спеціальної психології. Працює з пацієнтами у яких затримка психофізичного розвитку, мовного розвитку, ранній дитячий аутизм. Проводить сімейні консультації.
Лікар Психіатр Єрмоленко Ірина Сергіївна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на психіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику захворювань психіатричного спектра, підбір схеми лікування. Надає допомогу пацієнтам з розладами психіки та поведінки, а саме, розлади невротичного рівня, афективні розлади, депресивні стани різного генезу, розлади харчової поведінки, порушення сну, панічні атаки.