Медичний психолог, досвідчений гештальт-терапевт, фахівець з дитячої (з 7 років) і юнацької психотерапії. Проводить консультування, тренінговоу і індивідуальну роботу з дорослими і дітьми, займається консультуванням сімейних пар, психотерапією співзалежності, розлученням.
Є керівником дитячого аллергоцентра в клініці «Оберіг». Дитячий алерголог. Займається лікуванням алергії на харчові продукти, атопічного дерматиту, трансформації алергії на шкірі в дермо-респіраторний синдром. Володіє методикою сучасної діагностики алергічних хвороб, включаючи специфічну алергодіагностику, імунотерапію.
Стоматолог, що спеціалізується на терапевтичному лікуванні зубів, зубних рядів. Лікує карієс, пародонтит, періодонтит у дітей. Має першу кваліфікаційну категорію лікаря.
Лікар акушер-гінеколог, кандидат медичних наук, займається веденням вагітності, лікуванням гінекологічних захворювань, жіночим безпліддям, а також лікуванням патологій шийки матки, ендокринної гінекології.
Логопед, сприяє подоланню мовних розладів у дітей з раннім аутизмом, діагностує і проводить корекцію різних за своєю природою порушень мовлення у дітей. Розвиває мотивацію і бажання у дітей ходити на заняття, активно залучає до процесу лікування батьків.
Спеціалізується на лікуванні ретенірованних зубів, аномалій прикусу, коригування зубощелепної системи. Для лікування використовує капи, ретейнери, брекет-системи.
Головний лікар "Oxford Medical" в Одесі, гінеколог-ендокринолог, область професійного інтересу - відеокольпоскопічна діагностика патологічних змін шийки матки, включаючи інші хвороби жіночих органів репродукції.