Приватні лікарі Києва

Лікар Інфекціоніст Богушевич  Ганна  Вячеславівна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику та лікування таких захворювань, як хвороба Лайма, хронічні вірусні гепатити, інфекційний мононуклеоз, герпетичні інфекції.
Лікар Пластичний хірург, Хірург Унгурян  Іван  Сергійович на Doc.ua
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Кухар  Ігор  Васильович на Doc.ua
Лікар УЗД-фахівець Осадчий  Олександр  Ілліч на Doc.ua
Фахівець з УЗД. Стаж роботи зі спеціальності 13 років. Приймає пацієнтів віком від 3 років. Виконує УЗД наступних органів та систем: щитовидна залоза, черевна порожнина, нирки, судини шиї та голови, тракраніальні судини, молочні залози, гінекологія, передміхурова залоза, сечовий міхур. Також проводить луна-дослідження (діагностика патологій) від 3-5 років ін.
Лікар Гастроентеролог, Терапевт Федорова Наталія Сергіївна на Doc.ua
Наталія Сергіївна спеціалізується на терапії та гастроентерології. Займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, жовчовивідних шляхів.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Клочко Вікторія  Олегівна на Doc.ua
Клочко Вікторія Олегівна – головний терапевт, ендодонтист, стоматолог ортопед, естетичний дантист, автор-виконавець. Харизма і ніжні руки лікаря змушують забути всі страшні міфи складені для стоматологів.
Лікар Хірург Міцук Сергій Володимирович на Doc.ua
Лікар Стоматолог-ортопед Орел  Дмитро  Ігорович на Doc.ua
Є фахівцем з відновлення цілісності зубного ряду (акрилові, металокерамічні, керамічні, цирконієві ортопедичні конструкції). Проводить повну реабілітацію пацієнтів з патологічною стертістю зубів. Спеціалізується на протезуванні на імплантатах, установці незнімних і знімних протезів. У своїй роботі використовує лише найкращі матеріали та всесвітньо-відомі методи діагностики та лікування, завдяки чому забезпечує комфортне та якісне лікування кожного пацієнта.
Лікар Стоматолог-ортопед Палідвор  Андрій  Ярославович на Doc.ua
Андрій Ярославович - лікар з високою кваліфікацією та значним досвідом роботи в області ортопедичної стоматології. Лікар проводить протезування на імплантатах, металокерамічне протезування, протезування безметаловою керамікою та ортопедичне лікування захворювань верхньо- і нижньощелепного суглоба.
Лікар Дерматовенеролог Грозов  Галина  Ігорівна на Doc.ua
Галина Ігорівна - лікар-дерматовенеролог. Проводить консультативний прийом дорослих і дітей від 5 років, лікування шкірно венерологічних хвороб, видалення (кріодеструкція і радіохвильовим методом), оглядову дерматоскопію, набір аналізів дерматологічного профілю. Галина Ігорівна також виконує лікувальну косметологію (чистка обличчя, масаж обличчя, пілінги, мезотерапія і біоревіталізація лікувальна).