Лікар-ерготерапевт працює з пацієнтами, у яких спостерігаються розлади аутистичного спектру, синдром дефіциту уваги і гіперактивності, затримка психічного та мовного розвитку. Ірина Василівна допомагає розвинути навички у фізично обмежених людей будь-якого віку
Лікар-гінеколог вищої категорії здійснює комплексне спостереження за здоров'ям жінок. Проводить всебічну терапію гінекологічних запалень, інфекційних процесів, гормонозалежних патологій (ендометріоз, міома, кісти яєчника), структурних змін епітелію шийки матки і інше
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як: кандидоз, менопауза, патології шийки матки. Проводить УЗД-діагностику
Лікар спеціалізується на терапії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Акушер-гінеколог проводить консультації пацієнтам, веде вагітність, у діагностичних цілях використовує метод кольпоскопії. Проводить планування вагітності, підбирає контрацепцію, діагностує і лікує захворювання, що передаються статевим шляхом.
Андрій Процик — лікар-інфекціоніст, кандидат медичних наук, доцент. Займається діагностикою та лікуванням вірусних, бактеріальних і паразитарних інфекцій. Має досвід роботи з пацієнтами, які страждають на гепатити, герпесвірусні інфекції, хворобу Лайма, кишкові та респіраторні інфекції, гельмінтози та інші. Постійно вдосконалює свої знання та навички, проходить стажування у провідних клініках світу.