Приватні лікарі Києва

Лікар Терапевт Заярнюк Юлія Іванівна на Doc.ua
Лікар терапевт. Професійна сфера інтересів - лікування хвороб запального, інфекційного, алергічного характерів. Також володіє методиками лікування кардіологічних хвороб.
Лікар Стоматолог Сенчихіна Яна Володимирівна на Doc.ua
Дніпро, вул. Миронова, 15
Відбілює зуби, використовуючи професійні пасти, займається художньою реставрацією, лікуванням хвороб м'яких тканин (гінгівіту, стоматиту, пародонтиту), кореневих каналів, карієсу, ускладнень карієсу (періодонтиту, пульпіту).
Лікар Стоматолог Якіміді Марина Михайлівна на Doc.ua
Дніпро, вул. Миронова, 15
Ведучий стоматолог-терапевт клініки «Стома-сервіс». В область професійних інтересів Марини Михайлівни входить лікування пошкоджень зубів різної природи, художня реставрація зубів, відбілювання, лікування кореневих каналів.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Джураєва Лола Садодовна на Doc.ua
Акушер-гінеколог першої категорії, в професійні інтереси якого входить лікування запальних процесів, статевих інфекцій, кіст, міоми, ендометріозу, патологій шийки матки. Також даний фахівець веде вагітність, встановлює / отримує внутрішньоматкові спіралі.
Лікар Гінеколог Діденко Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Має першу категорію з гінекології та ультразвукової діагностики. В область професійних інтересів Тетяни Анатоліївни входить лікування статевих інфекцій, гормональних розладів (аменорея/дисменорея), патологій шийки матки (ерозія/дисплазія).
Лікар Алерголог Білоус Валентина Миколаївна на Doc.ua
Харків, ул. Бакулина, 4, 3-й этаж
Дитячий лікар алерголог вищої категорії, займається лікуванням дітей, які страждають від алергії, кропив'янки, бронхіальної астми. Проводить алергічні проби, а також АСИТ.
Лікар Масажист, Реабілітолог Василенко Євгеній Володимирович на Doc.ua
Фахівець з фізичної реабілітації, масажист зі стажем більше 25 років. Веде прийом дітей з першого року життя, проводить масаж маленьким пацієнтам з ортопедичними патологіями і функціональними порушеннями ЦНС, зокрема спеціалізується на лікуванні дитячого церебрального паралічу. У дорослих лікує ішіасу, дорсалгії, цервікалгії, люмбаго, радикуліт та ін. За роки практики виробив власні методики, склав програми і курси лікування.
Лікар Педіатр Усенко Вікторія Володимирівна на Doc.ua
Вікторія Володимирівна лікує інфекції (простудні, вірусні) дихальних шляхів, спостерігає малюків різного віку, дає професійні консультації щодо грудного вигодовування та основ догляду за немовлям.
Лікар Педіатр Ренчковська Світлана Олександрівна на Doc.ua
Педіатр вищої категорії, лікує широкий спектр патологій внутрішніх органів, проводить терапію невідкладних станів, інфузійну терапію. Спеціаліст володіє методикою оцінки психомоторного розвитку дітей раннього віку.
Лікар Офтальмолог Романова Тетяна Олександрівна на Doc.ua