Приватні лікарі Києва

Лікар Терапевт, Сімейний лікар Рек Олександр Вікторович на Doc.ua
Лікар Кардіолог Андрусяк  Марія  Ігорівна на Doc.ua
Андрусяк Марія Ігорівна – досвідчений лікар-кардіолог вищої категорії. Постійно підвищує свій професійний рівень на науково-практичних конференціях, семінарах, стажуваннях, здобуває нові знання і впроваджує їх при лікуванні пацієнтів.
Лікар Отоларинголог Бієвська  Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Ірина Анатоліївна - лікар отоларинголог з великим досвідом роботи. Займається питаннями профілактики захворювань в області отоларингології. Спеціалізується на консервативному, сучасному та оперативному лікування гострої і хронічної патології ЛОР-органів.
Лікар Фізіотерапевт Власова  Анна  Анатоліївна на Doc.ua
Лікар проводить усі види фізіотерапії, фізіопунктуру. Займається лікуванням таких захворювань, як остеоартроз, остеохондроз, тендиніт, фасціїт, артрити різної етіології.
Лікар Хірург Котова  Валентина  Іванівна на Doc.ua
Котова Валентина Іванівна
Лікар першої категорії
Лікар проводить накладання та зняття швів, перев'язку, некректомію, первинну хірургічну обробку ран, пункцію гематоми, видалення нігтьової пластинки, доброякісних утворень м'яких тканин, кліща, стороннього тіла м'яких тканин. Займається лікуванням врослого нігтя.
Лікар Стоматолог-ортопед Юлінський  Павло  Олександрович на Doc.ua
Проводить психологічну адаптацію дитини в стоматологічному кабінеті, складання плану лікування, терапевтичне лікування зубів та ясен, установку коронок з різними типами фіксації, скейлінг зубів, професійну гігієну ротової порожнини, чистку зубів Airflow, художню реставрацію зубів, видалення зубів, встановлення імплантів та протезів.
Лікар УЗД-фахівець Процик  Олена  Євгенівна на Doc.ua
Лікар Невролог Калініченко Ольга Петрівна на Doc.ua
Лікар Кардіолог Кутана  Тетяна  Сергіївна на Doc.ua
Тетяна Сергіївна – лікар кардіолог вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних серцево-судинних захворювань, лікуванні гострих та хронічних неврологічних захворювань. Проводить розробку комплексних схем терапії, зняття ЕКГ, розшифровка ЕКГ, ЕХОКГ, МРТ, КТ. Лікує хворих із постінфарктним станом.
Лікар Хірург-офтальмолог Сірман  Яна  Вадимівна на Doc.ua
Сірман Яна Вадимівна
Яна Вадимівна - офтальмохірург вищої категорії, лікар медичних наук, заслужений лікар України. Експерт по питанням ендовітреальних інʼєкцій лікарських препаратів (розробила та впровадила в практику методику інтраокулярних інʼєкцій кристалічних кортикостероїдів (Патент на корисну модель України). Протягом 2011-2023 завідуюча відділенням “Патології сітківки та скловидного тіла” КМКОЛ “Центр мікрохірургії ока”. Провела біля 10 000 оперативних втручань різного ступеню складності. З 2012 року консультант приватних та державних офтальмологічних клінік західного регіону України, з питань вітреоретинальної хірургії.