Доктор спеціалізується на стоматології та хірургії. Проводить консультативний прийом, видалення зубів будь-якої складності (в тому числі зубів мудрості і ретинових), кісткову пластику, синус-ліфтинг, видалення новоутворень в ротовій порожнині, пластику ясен
Сімейний лікар. Дитячий лікар. Проводить комплексне обстеження, первинний огляд. Призначає схеми лікування порушень з боку органів дихання, ЛОР-патологій, інфекційних захворювань. Спостерігає дітей першого року життя. Проводить вакцинацію для дітей і дорослих.
Лікар педіатр. Надає кваліфіковану допомогу в усуненні захворювань дитячого віку. Успішно лікує гострі респіраторні інфекції, ларингіти, бронхіти. Є інструктором з тактичної медицині.
Лікар спеціалізується на офтальмології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: ячмінь, глаукома, кон'юнктивіт, короткозорість
Лікар спеціалізується на логопедії. Проводить консультативний прийом, логомасаж, корекційні заняття з елементами forbrain, запуск мови. Лікує такі захворювання і патології, як: дислалія, затримка мовного розвитку, дизартрія, ринолалія
Виконує такі види масажу, як: класичний масаж всього тіла, оздоровчий, моделюючий, антицелюлітний, медовий, спортивний, лімфодренажний, розслабляючий, масаж обличчя
Лікар-педіатр. Консультує з питань грудного вигодовування, лікує захворювання верхніх дихальних шляхів, веде пацієнтів з неврологічними та нефрологічними патологіями, розладами аутистичного спектру. Веде активну наукову діяльність.
Юрій Юрійович – терапевт, ортопед, хірург, дитячий лікар, веде прийом дорослих і дітей з 4-х років, лікує абсцес, гінгівіт, карієс, пародонтит, пародонтоз, періодонтит, пульпіт