Дитячі лікарі Києва

Лікар Стоматолог Михайлова Мар'яна Володимирівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог дитячий, фахівець в області ендодонтії та стоматології терапевтичної. Здійснює професійну чистку зубів, лікування пульпіту, карієсу, періодонтиту, патологій слизової оболонки порожнини рота.
Лікар Стоматолог Чумак Світлана Сергіївна на Doc.ua
У практиці лікаря пріоритетним напрямком є ​​терапевтична стоматологія: ендодонтичне лікування кореневих каналів, авторські реставрації, пародонтологія. Навчає гігієні порожнини рота і веде профілактичний прийом дорослих і дітей.
Лікар Офтальмолог Скалацька Марія Михайлівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні очних захворювань таких, як патологія рефракції, косоокість, захворювання зорового нерва. Проводить консервативне лікування дистрофічних змін сітківки.
Лікар Стоматолог Чабарай Ганна Русланівна на Doc.ua
Ганна Русланівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить комплексне лікування захворювань зубів, пародонту, професійну гігієну, відбілюванні зубів, художні реставрації. Індивідуально навчає пацієнтів гігієні порожнини рота.
Лікар Психолог Єрмолаєв Антон Олегович на Doc.ua
Антон Олегович проводить нейропсихологічну діагностику, реабілітацію дорослих і маленьких пацієнтів, які перенесли черепно-мозкові травми, порушення мозкового кровообігу, нейроінфекції, нейродегенеративні захворювання. Займається терапією розладів аутистичного спектру, синдрому дефіциту уваги та ін.
Лікар Педіатр Козій Ганна Миколаївна на Doc.ua
Лікар-педіатр займається діагностикою та лікуванням дитячих захворювань, переважно інфекцій, що передаються повітряно-крапельним шляхом, нейроінфекцій, кишкових інфекцій, а також інфекції герпес-вірусної етіології
Лікар Педіатр Кушнір Марта Ігорівна на Doc.ua
Лікар проводить консультативний прийом і діагностування захворювань у пацієнтів віком до 18 років. При підборі схем лікування Марта Ігорівна використовує комплексний підхід і сучасні методи діагностування дитячих захворювань (вірусних та інших інфекційних захворювань, шлунково-кишкового тракту, сечової системи, органів дихання). Лікар займається вакцинацією дітей, в тому числі з порушеним календарем профщеплень
Лікар Педіатр Вальковець Олександр Федорович на Doc.ua
Лікар-педіатр займається профілактикою і лікуванням всіх поширених дитячих хвороб: алергія, кір, ГРВІ, бронхіт, гастрит, дисбактеріоз та ін. Консультує з питань вакцинопрофілактики у дітей різного віку
Лікар Сімейний лікар Скиргико Дмитро Володимирович на Doc.ua
Дмитро Володимирович - кваліфікований лікар загальної практики, сімейний лікар. Проводить консультацію, огляд, пальпацію, перкусію, аускультацію та надає допомогу в невідкладних станах
Лікар Сімейний лікар Абраменко Альона Олександрівна на Doc.ua
Лікар загальної практики веде спостереження дітей з моменту народження і дорослих. Надає медичне обслуговування пацієнтів в контексті сім'ї, консультує з грудного вигодовування, збалансованого харчування сім'ї та дітей раннього віку. Доктор дає рекомендації з проведення профілактичних заходів, направляє на необхідні дослідження