Дитячі лікарі Києва

Лікар Масажист Олексюк Андрій Леонович на Doc.ua
Олексюк Андрій Леонович спеціалізується на масажах. Проводить загальний оздоровчий масаж тіла, спини, верхніх і нижніх кінцівок; масаж обличчя; точковий масаж; лімфодренажний масаж всього тіла. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Фізіотерапевт, Кінезітерапевт Потапов Олександр на Doc.ua
Олександр Потапов — кінезітерапевт, фізичний терапевт. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: біль у спині (дорсалгія); біль в шиї (цервікалгія); остеохондроз; протрузія міжхребцевого диска, міжхребцева грижа. Веде прийом для дітей від 5 років
Лікар Сімейний лікар Ковальов  Денис Іванович на Doc.ua
Денис Іванович – сімейний лікар загальної практики, надає кваліфіковану лікувально-діагностичну допомогу при таких захворюваннях як, (ГРВІ та різні застудні захворювання, хвороби серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту, неврологічні проблеми тощо). Також лікар володіє сучасними способами діагностики (ЕКГ, холтер, УЗД)
Лікар Психолог Кузьмінський  Віталій Сергійович на Doc.ua
Віталій Сергійович практикуючий дитячий психолог. Спеціалізується на консультуванні батьків та дітей, корекції поведінкових та емоційних порушень у дітей
Лікар Подолог Горбань Марія  Сергіївна на Doc.ua
Лікар Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог Петруньок  Екатерина   Михайлівна на Doc.ua
Катерина Михайлівна – лікар дерматовеноролог, трихолог. Проводить консультативний прийом, діагностику та лікування захворювань дерматологічного профілю дорослим та дітям від народження. Також Катерина Михайлівна виконує різні лікувальні та косметологічні процедури (мезотерапія, плазмоліфтинг обличчя, шиї, декольте, волосяної ділянки голови, кистей рук, розтяжок; ексфоліація поверхневого шару епідермісу спини та ін.)
Лікар Сімейний лікар Літовченко  Денис  Сергійович на Doc.ua
Дніпро, бул. Кучеревського 1
Консультація
Лікар Алерголог, Педіатр Галушка Марія Олександрівна на Doc.ua
Лікарка веде діток з народження і до 18 років. Консультує з приводу грудного вигодовування ,прикорму, догляду , розвитку ,сну, вакцинації та захворювань. При першому візиті з новонародженим обовязково звертає увагу на ментальний стан матері ,уміє розпізнати післяпологову депресію та скерувати до спеціаліста. Дотримується сучасних рекомендацій лікування захворювань, не призначає зайві обстеження та ліки Спеціалізується в дитячій алергології, консультує з приводу частих епізодів візингу, алергічного риніту, кропив’янки ,атопічного дерматиту. Дитяча лікарка співпрацює з батьками , не нав’язує відчуття провини .
Лікар Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Голубець  Ігор  Євгенович на Doc.ua
Лікар Стоматолог-терапевт Калюк Валерія Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу. Валерія Ігорівна проводить професійну гігієну порожнини рота, герметизація фісур. Приймає дорослих та дітей с 6 років.