Дитячі лікарі Києва

Лікар Сімейний лікар Алексеева Мария Олеговна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Лікар Педіатр Єленчук Наталія Олегівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Лікар Педіатр Максимик Володимир Юрійович на Doc.ua
Лікар-фахівець з педіатрії. Надає первинну медичну допомогу дитячому населенню. Займається профілактикою і лікуванням хвороб. Бере активну участь в науково-практичних конференціях, майстер-класах, тренінгах. Має досвід роботи в області лікувальної справи
Лікар Масажист Олександр (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua
Надає такі види масажу, як: класичний масаж всього тіла, оздоровчий масаж, моделюючий, антицелюлітний, спортивний, лімфодренажний, медовий, тейпування.
Лікар Масажист Ігор (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua
Виконує такі види масажу, як: класичний масаж всього тіла, оздоровчий, моделюючий, антицелюлітний, дитячий, масаж обличчя, голови, медовий, розслаблюючий
Лікар Трихолог Чірка Юлія Юріївна на Doc.ua
Спеціаліст високої кваліфікації з трихології і трихоскопії. Проводить лазерне лікування волосся LaseMD, ін'єкційні методики мезотерапії і біоревіталізації, плазмотерапіі Regen Lab. Призначає терапію нутрієнтами і лікувальними комплексами. Підбір домашнього догляду Orising тощо.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Кришталь Віталія Василівна  на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, с. Софиевская – Борщаговка, переулок Бархатный 2
Віталія Василівна - лікар-дерматовереголог, косметолог, веде прийом дорослих і дітей, займається діагностикою та лікуванням дерматологічних захворювань шкіри
Лікар Стоматолог Каткова Поліна Євгенівна на Doc.ua
Поліна Евгеньевна лікар терапевтичної стоматології. Проводить діагностику і лікування порожнини рота. Також проводить відбілювання, реставрацію, ультразвукову чистку.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Чорна Валентина Володимирівна на Doc.ua
Валентина Володимирівна консультує як дерматовенеролог, косметолог. Займається лікуванням усіх дерматологічних патологій. Веде прийом дорослих та дітей з 6 років
Лікар Педіатр, Неонатолог Ільчук  Олександр  Михайлович на Doc.ua
Олександр Михайлович педіатр - неонатолог. Спеціалізується на лікуванні гострих ресріраторних інфекцій верхніх та нижніх дихальних шляхів (риніт, ларингіт, фарингіт, трахеїт, бронхіт, бронхіоліт, пневмонія та ін.). Також лікар лікує гастроінтестинальні розлади, хвороби сечовивідних шляхів, висипання. Олександр Михайлович консультує з питань дитячого харчування та догляду за дитиною перших років життя